Ανακοινώνει εκ νέου υποψηφιότητα στο Δήμο Τριφυλίας η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Ανακοινώνει εκ νέου υποψηφιότητα στο Δήμο Τριφυλίας η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Την εκ νέου συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στα Μ.Μ.Ε. το μεσημέρι στο «ΚΑΡΝΑΓΙΟ».

Η κα Παναγιωτοπούλου ήταν υποψήφια δήμαρχος ως επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ο οποίος έλαβε 2.093 ψήφους και ποσοστό 12,60% και εξελέγη δημοτική σύμβουλος ως επικεφαλής της τρίτης σε εκλογική δύναμη δημοτικής παράταξης με ακόμα 3 δημοτικούς συμβούλους. Συνεργάστηκε με την παράταξη του δημάρχου, Γεωργίου Λεβεντάκη, και με απόφασή του στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 ορίστηκε αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Μια συνεργασία που, αν και από την αρχή είχε συναντήσει αντιδράσεις από την πλευρά δημοτικών συμβούλων, συνεργατών και φίλων της κας Παναγιωτοπούλου αλλά και επιφυλάξεις από την πλευρά ανθρώπων του κ. Λεβεντάκη, σε τίποτα δεν έδειχνε ότι θα είχε μέσα σε μόλις ένα χρόνο άδοξο τέλος. «Μετά από ένα περίπου έτος από την θέση ευθύνης της Αντιδημάρχου Τριφυλίας, αναζητώντας τον κοινό τόπο με τη νέα Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του τόπου μας και το καλό του Δήμου Τριφυλίας, τελικά διαπιστώνω, ότι αυτά που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά μας ενώνουν», τονιζόταν δελτίο Τύπου που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης 3ης Σεπτεμβρίου 2020 Χάιδω Παναγιωτοπούλου δηλώνοντας παράλληλα ότι «παραιτούμαι από την θέση της Αντιδημάρχου Τριφυλίας, αποχωρώ από τη συνεργασία μου με την Δημοτική Αρχή».

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σημειωθεί αντιπαραθέσεις σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ της κας Παναγιωτοπούλου και του κ. Λεβεντάκη, με σκληρές φράσεις και χαρακτηρισμούς, ενώ το ίδιο έχει συμβεί σε δημόσιες παρεμβάσεις τους μέσω δελτίων Τύπου και ανακοινώσεων.

Του Ηλία Γιαννόπουλου