Απονομή επαίνων πρωτευσάντων μαθητών του Δήμου Μεσσήνης

Απονομή επαίνων  πρωτευσάντων μαθητών του Δήμου Μεσσήνης

Βραβεύτηκαν χθες, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, μετά το πέρας της δοξολογίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στη Μεσσήνη, οι τέσσερις μαθητές του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος σημείωσε ότι παράλληλα με το συμβολισμό που έχει η βράβευση των πρωτευσάντων την ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό, περνάει και το μήνυμα της αξίας που έχει η γνώση και η εκπαίδευση για τους νέους μας.

Ακολούθως τους επαίνους παρέδωσαν ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Μεσσηνίας π. Γεώργιος Μπίτζας, ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Στραβόλαιμος και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αναστάσιος Τσερπές.

Τον πανηγυρικό της μέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου Μεσσήνης, Ελένη Καψάλα. 

Οι νέοι φοιτητές που βραβεύτηκαν είναι:

-Ιωάννα Χριστίνα Δημητρόπουλου του Νεκταρίου και της Δήμητρας, απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Μεσσήνης, που πρώτευσε στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και εισήχθη στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Ψυχολογίας). Τον έπαινο παρέλαβε η μητέρα της.

-Έρνολντ Μουλάι του Μπλεντάρ  και της Εγκλαντίνας, απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Μεσσήνης, που πρώτευσε στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής και εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα  Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας). Τον έπαινο παρέλαβε ο ίδιος.

-Νικόλαος Μιχόπουλος του Μιχαήλ και της Δήμητρας, απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Μεσσήνης, που πρώτευσε στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών  Σπουδών και εισήχθη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών). Τον έπαινο παρέλαβε ο πατέρας του.

-Κωνσταντίνα Ζέρβα του Ελευθερίου και της Δήμητρας, απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Πεταλιδίου, που πρώτευσε στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας και εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πατρών (τμήμα Βιολογίας). Τον έπαινο παρέλαβε η μητέρα της.