ΕΕΣ Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του προέδρου

ΕΕΣ Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του προέδρου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα «Τριλογία», παρουσία του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρος Αντώνιου Αυγερινού. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών Αρχών, συλλόγων και φορέων.

Κατά την έναρξη απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Αυγερινός, εστιάζοντας στην αναγεννητική πορεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, ανακτώντας με σταθερά βήματα σε γερές βάσεις την αίγλη του παρελθόντος στην ελληνική κοινωνία, υπογραμμίζοντας πως η διαφάνεια είναι το Α και το Ω στην πορεία αυτή.

Εν συνεχεία, ευχαρίστησε τους εθελοντές, οι οποίοι αποτελούν την καρδιά, την ψυχή, την κινητήριο δύναμη του Ε.Ε.Σ. και παράλληλα επισήμανε την ανάγκη προσέκλυσης νέων εθελοντών που θα στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι «είναι συγκλονιστικό ότι σε εποχές δύσκολες υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βρίσκουν χρόνο και δίνουν κομμάτι από τη ζωή τους για να στηρίξουν συνανθρώπους τους που το έχουν πραγματικά ανάγκη», ενώ ευχαρίστησε τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Δοθείσης της ευκαιρίας δε, από το Περιφερειακό Τμήμα απευθύνονται θερμές ευχαριστίες προς τους χορηγούς: Εργαστήρι Χριστόπουλος & Astir X Winery που βρίσκονται πάντα δίπλα του, τις εθελόντριες του Τμήματος για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου, το δήμαρχο Καλαμάτας, τους αυτοδιοικητικούς και όλους τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, των φορέων και των συλλόγων για την παρουσία τους.