Εργασίες συντήρησης σε σχολεία του Δήμου Καλαμάτας

Εργασίες συντήρησης σε σχολεία του Δήμου Καλαμάτας

Αυτοψία σε σχολεία όπου εξελίσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων εργασίες και παρεμβάσεις συντήρησης, πραγματοποίησε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, τον πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Παύλο Χριστόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

«Τα σχολεία μας παραμένουν σε προτεραιότητα» ανέφερε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε να τα έχουμε πάντα σε προτεραιότητα και να υλοποιούμε παρεμβάσεις για να βελτιώνουμε τις συνθήκες, καθώς τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου.

Με αφορμή τις διακοπές των Χριστουγέννων, όλα τα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας εργάζονται στα σχολεία, σήμερα (σ.σ. χθες) 12 συνεργεία, είτε του Δήμου είτε εργολάβων, βρίσκονται σε σχολεία και πραγματοποιούν προγραμματισμένες παρεμβάσεις».

Εργασίες, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί και την ιεράρχηση της αρμόδιας Υπηρεσίας, εξελίσσονταν χθες σε 5ο (Μπενάκειο), 7ο, 8ο, 9ο, 13ο, 18ο, 19ο Δημοτικά Σχολεία, 4ο, 6ο Γυμνάσια και Γυμνάσιο Παραλίας, 4ο Λύκειο και Eνιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμάτας.