Γ Εθνική μπάσκετ: Οι αγώνες του Δίωνα, της Καλαμάτα ’80 και της Kalamata BC

Γ Εθνική μπάσκετ: Οι αγώνες του Δίωνα, της Καλαμάτα ’80 και της Kalamata BC

Την Αγία Παρασκευή που βρίσκεται στην κορυφή (μαζί με άλλες 4 ομάδες), αντιμετωπίζει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου  στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας ο Δίωνας Κυπαρισσίας για τη 12η αγωνιστική (πρεμιέρα του β΄ γύρου) του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος  μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Η τριφυλιακή ομάδα θέλει επιστροφή στις επιτυχίες (μετά τις δύο σερί ήττες από τον ΚΑΟ Κορίνθου,  Παλαίμωνα και την Παναχαϊκή) για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή.

Ο προπονητής Γιώργος Διαμαντόπουλος έχει πλέον δύο σημαντικά μετεγγραφικά αποκτήματα στη διάθεσή του. Πρόκειται για το διεθνή «φόργουορντ» Μιχάλη Πελεκάνο και τον «γκαρντ» Χαράλαμπο Μουρατίδη.

Από το Δίωνα Κυπαρισσίας αποχώρησαν οι Δημήτρης και Φάνης Κλεφτάκης.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Λιαρομμάτης, Πλέγας, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Κοκορδάτος.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Με Παναχαϊκή στην πρεμιέρα του β΄ γύρου
Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις νίκες θα επιδιώξει στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την φορμαρισμένη Παναχαϊκή η Καλαμάτα ’80, σε ματς για τη 12η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής (πρεμιέρα του β΄ γύρου), βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη θέση της στην κατάταξη. Ο προπονητής Αλέξης Κορογώνας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Γαραντζιώτης, Δημουλάς, ενώ κομισάριος θα είναι ο Παναγιώτης Γιαλικάρης από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 12ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής:

Κυριακή 8 Ιανουαρίου – 5.00 μ.μ.

Πήγασος Θυρέας – ΑΟ Νήαρ Ηστ

ΑΟ Ερμιονίδας – ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου – 8.00 μ.μ.

ΕΑ Προμηθέας Πατρών – ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων

______________________

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.
Για «διπλό» κόντρα στον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη»
Με στόχο το «διπλό» θ’ αντιμετωπίσει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο «Παν.Αλεξιώτισσας» Πατρών τον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» η Καλαμάτα B.C. για την πρεμιέρα του β΄ γύρου του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ, προκειμένου να παραμείνει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

«Ντεμπούτο» στην Καλαματιανή ομάδα θα κάνουν οι νεοαποκτηθέντες Δημήτρης Μαργέλης και Γιώργος Μπαλής. Ο προπονητής Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του, Γιώργος Σπυρόπουλος, μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία και του έμπειρου «σέντερ» Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Από την Καλαμάτα B.C. αποχώρησε ο «φόργουορντ» Δημήτρης Τσουλέας.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Περδετζόγου, Σπυρλιδάκης, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Πίγκας.