Η Καλαμάτα B.C. πήρε τον Δημήτρη Μαργέλη

Η Καλαμάτα B.C. πήρε τον Δημήτρη Μαργέλη

Μία σημαντική μετεγγραφή γνωστοποίησε η Καλαμάτα B.C., η οποία πρωταγωνιστεί  στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για τον 26χρονο γκαρντ Δημήτρη Μαργέλη (με πέρασμα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, τον Ίκαρο Καλλιθέας, το Μίλωνα, έχει δε αγωνιστεί σε κολέγια των ΗΠΑ, περνώντας από τις εθνικές ομάδες μικρών ηλικιακά κατηγοριών).

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Καλαματιανής ομάδας για την απόκτηση του Δημήτρη Μαργέλη, αναφέρει:

«Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Δημήτρη Μαργέλη (θέσεις 2-3, 1.96, 2000). Ο Έλληνας «άσος», μέλος των νεότερων εθνικών ομάδων, αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής Ολυμπιακού, Δραπετσώνας, Ικάρου Καλλιθέας και Μίλωνα βρέθηκε εν συνεχεία στο Whitfield High School και το Simpson University, ενώ μετά τη θητεία του στον Οίακα Ναυπλίου, αγωνίστηκε και στο Hartwick College.

 Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες, φορώντας τα μελανόλευκα»!

Η Καλαμάτα B.C. σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη σημαντικής μετεγγραφής.

Στο μεταξύ ενισχυμένη με τον έμπειρο σέντερ Δημήτρη Καλογερόπουλο (ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του), θ’ αντιμετωπίσει την Κυριακή τον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» στην Πάτρα η Καλαμάτα B.C. στην πρεμιέρα του β΄ γύρου του 1ου Ομίλου Νότου του πρωταθλήματος  μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής.

Η Καλαματιανή ομάδα στοχεύει στο «διπλό» για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή.

Όσον αφορά τώρα στην προετοιμασία, αυτή συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα υπό την επίβλεψη του τεχνικού Παύλου Νώντα και του συνεργάτη του Γιώργου Σπυρόπουλου.