Η βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Η βασιλόπιτα του Δημοτικού  Συμβουλίου Καλαμάτας

Τυχερός της χρονιάς ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φάββας

Τη βασιλόπιτά του έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας προχθές το βράδυ, πριν από την έναρξη της δεύτερης συνεδρίασής του για το 2023. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από τον πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά.

Ο μητροπολίτης ευχήθηκε το 2023 να είναι μία καλή και ευλογημένη χρονιά, καθώς και οι εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου να έχουν επιτυχίες για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε πως «κυρίαρχη ευχή όλων είναι το 2023 να είναι ένα έτος ειρηνικό, ένα έτος που η ανθρωπότητα θα αφήσει πίσω τις κρίσεις των τελευταίων χρόνων. Ένα έτος που θα κυριαρχήσει η πρόοδος και η ευημερία των λαών».

Ο ίδιος χαρακτήρισε το νέος έτος ως έτος προκλήσεων εθνικά, περιφερειακά και δημοτικά, σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- ότι στην περιοχή μας τα αναπτυξιακά έργα, τα έργα υποδομών και αυτά που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας θα πρωταγωνιστήσουν.

Ευχές έδωσαν, επίσης, ο πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Πολίτης και οι επικεφαλής παρατάξεων, Βασίλης Κοσμόπουλος, Βασίλης Τζαμουράνης, Μαρία Οικονομάκου, Μανώλης Μάκαρης, Τόνια Κουζή και Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας βρήκε το φλουρί και παρέλαβε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Πολίτη το δώρο, που αντιστοιχούσε σε μία γραβάτα και ένα βιβλίο.