Καλαμάτα: Κακαλέτρης και βλέπουμε…

Καλαμάτα: Κακαλέτρης και βλέπουμε…

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου πραγματοποιήθηκε και χθες η προπόνηση της Καλαμάτας στα Παλιάμπελα και δεν περιλάμβανε αποχαιρετισμό όπως είχαμε προεξοφλήσει η περισσότεροι, μετά την απόφαση του προέδρου Γιώργου Πρασσά για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ως αποτέλεσμα της νέας ήττας στην Καλλιθέα την περασμένη Δευτέρα, για τη 10η αγωνιστική της Super League 2.

Μάλιστα μέχρι χθες το βράδυ ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε ενημερωθεί ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι η ΠΑΕ διερεύνησε τουλάχιστον τρία πρόσωπα στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Αναστόπουλου, με τον Χάβο να απαντάει μάλιστα αρνητικά (οι άλλοι δύο είναι οι Χαραλαμπίδης και Βοσνιάδης).

Χθες και χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι στον πάγκο επιλέχθηκε να καθίσει ο Νίκος Κακαλέτρης, ο έμπειρος Καλαματιανός προπονητής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α’ και ήδη μέλος της μελανόλευκης αθλητικής οικογένειας ως υπεύθυνος τεχνικός του τμήματος Κ19 της (είχε διατελέσει γυμναστής και πρώτος προπονητής στην πρώτη ομάδα και πριν από πολλά χρόνια).

Απομένει να ξεκαθαρίσει το αν ο Κακαλέτρης θα είναι μεταβατική λύση (που είναι και το πιθανότερο), καθώς και το πώς θα διαμορφωθεί το τεχνικό τιμ που θα είναι μαζί του, καθώς στην ομάδα υπάρχουν ακόμη ως συνεργάτες του Αναστόπουλου οι Φραγκίσκος Κεράνης, Γιώργος Πολυμενέας, ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος ήρθε το Νοέμβριο ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ στα τμήματα υποδομής υπάρχει και ο Αλέκος Δέδες.  

Φαίνεται ότι η έλλειψη ομοφωνίας και κάποιες δυσκολίες στη λύση του συμβολαίου του κ. Αναστόπουλου τρενάρουν τα πράγματα, όμως η ομάδα έχει άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σάββατο (θα υποδεχθεί στις 2.45 μ.μ. την Προοδευτική) κι ακόμη και αν δείχνει να έχει βγει εκτός στόχων με το -13 από την πρωτοπόρο Κηφισιά, καλείται να περισώσει ό,τι σώζεται και πάνω απ’ όλα την σοβαρή της εικόνα.

Το πλέον σημαντικό είναι όμως να ξεκινήσει από τώρα ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά –εφ όσον φυσικά υπάρχει η πρόθεση και οι αντοχές –οικονομικές και ψυχολογικές.
Κι ο πρώτος λόγος εδώ ανήκει στον κ. Πρασσά…

-Στο χθεσινό παιχνίδι που συμπλήρωσε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής για τον Νότιο Όμιλο η Προοδευτική επικράτησε στην έδρα της με 1-0 απέναντι στην Επισκοπή.

Χ.Ε.