Κάλεσμα σύμπραξης δυνάμεων από το δήμαρχο Καλαμάτας

Κάλεσμα σύμπραξης δυνάμεων από το δήμαρχο Καλαμάτας

Ευχές με σημαντικά πολιτικά μηνύματα έστειλε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

“Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσουμε το 2023 να ενώνουμε δυνάμεις, έχοντας τις πόρτες μας ανοιχτές σε όποιον επιθυμεί να υπηρετήσει την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Καλαμάτας” ανέφερε ο δήμαρχος απευθυνόμενος σε όσους ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο κ. Βασιλόπουλος, αφού ευχήθηκε το 2023 να είναι ειρηνικό και να αφήσει πίσω τις κρίσεις που ταλαιπωρούν τους πολίτες, τόνισε ότι “για το Δήμο Καλαμάτας το 2023 είναι έτος πολύ κρίσιμο, γιατί θα πρέπει να προετοιμάσουμε, να δρομολογήσουμε όλα τα μεγάλα έργα που έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ συγχρόνως να υποστηρίξουμε και τη συμμετοχή της πόλης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα των 100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων έως το 2023.

Το Κλιματικό Συμβόλαιο, λοιπόν, το οποίο θα δείξει το δρόμο της Καλαμάτας για τις επόμενες δεκαετίες. Ένα Κλιματικό Συμβόλαιο που πρέπει να υποβληθεί μέσα στο 2023 και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, από την 1η/1/2024, θα έχει την ευθύνη υλοποίησης για τα επόμενα χρόνια”.

Παραμένοντας στο ενωτικό κλίμα που επέβαλε και η εκδήλωση, σχολίασε ότι “τον ίδιο λαό υπηρετούμε όλοι”, απευθυνόμενος στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αλλά και στο μητροπολίτη που έκανε τη θρησκευτική τελετή, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι στόχος είναι το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό “των πολιτών του Δήμου, το οποίο από κάθε θέση υπηρετούμε όλοι μας”.

Α.Π.