«Κόντρα»… με το καλημέρα Λεβεντάκη με Κατρίτση

«Κόντρα»… με το καλημέρα  Λεβεντάκη με Κατρίτση

Πρώτη φορά βρέθηκαν προχθές το απόγευμα Λεβεντάκης και Κατρίτσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία για τη διαβούλευση της «Αναπτυξιακής Μεσσηνίας» για το νέο Leader.

Κι όμως, αυτή η πρώτη κοινή παρουσία τους στον ίδιο χώρο είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί και η πρώτη τους «κόντρα».

Ύστερα από ερώτηση του προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Γαργαλιάνων, Βασίλη Αγγελόπουλου, και έπειτα από παρέμβαση του πρώην δημάρχου Γαργαλιάνων και υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας, Άκη Κατρίτση, γύρω από τη χρηματοδότηση, ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γεώργιος Λεβεντάκης, σηκώθηκε από το έδρανο, όταν πολίτης που συμμετείχε ακούστηκε να λέει πως το Γηροκομείο Γαργαλιάνων ήταν ιδιωτικό. Εκεί αντέδρασε ο κ. Λεβεντάκης και μάλιστα επιτέθηκε, για το Γηροκομείο, καθώς και το Τουριστικό και την Αγορά, λεκτικά στον κ. Κατρίτση, πως «το πήρανε με το κλειδί στο χέρι και τα διαλύσανε και μετά έρχονται να μας πουν για ανάπτυξη, να κάνουνε το Τουριστικό».

Ο τελευταίος του απάντησε ότι «η δική μου Δημοτική Αρχή το παρέδωσε εν λειτουργία, το Γηροκομείο εγώ το έφτιαξα και παρέδωσα το κλειδί, είσαι σοβαρός; […] Σε πονάει πολύ. Έχεις αγχωθεί πολύ…», με τον κ. Λεβεντάκη να αποχωρεί από την αίθουσα και να συνεχίζεται η διαβούλευση για το Leader.

Η.Γ.