Κοπή πίτας εργαζομένων του Δήμου Μεσσήνης

Κοπή πίτας εργαζομένων του Δήμου Μεσσήνης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μεσσήνης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του δήμαρχου Γιώργου Αθανασόπουλου, των αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος Μεσσήνης Κωνσταντίνος Μελισσουργός, ενώ ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Μεταξύ άλλων, είπε πως τους νιώθει ως συνεργάτες και όλο αυτό το διάστημα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις των υπηρεσιών τους, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που προκύπτουν από τις ελλείψεις προσωπικού. Υπογράμμισε, δε, το γεγονός πως όλοι υπερέβαλαν εαυτόν και ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες που προέκυψαν κατά τη διετία της υγειονομικής κρίσης, ενώ πρόσθεσε ότι το 2023 θα είναι μία αισιόδοξη χρονιά και «τα αποτελέσματα της εργώδους προσπάθειας που καταβλήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, θα τα απολαύσουμε με την εκτέλεση και την ολοκλήρωση έργων».

Ευχές για το 2023 έδωσαν, επίσης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αναστάσιος Τσερπές και ο πρόεδρος του Σωματείου ΟΤΑ Μεσσηνίας, Ευστράτιος Χρυσαφίδης.