Με επιτυχία συνεχίζεται ο Ρομπέν των Δασών από την Πειραματική

Με επιτυχία συνεχίζεται ο Ρομπέν των Δασών από την Πειραματική

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η Πρεμιέρα της παράστασης ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, από την Πειραματική Σκηνή στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας παρουσία του συγγραφέα του έργου κυρίου Ανδρέα Φλουράκη.

Οι θεατές χειροκρότησαν με ενθουσιασμό, στην κατάμεστη αίθουσα, τα παιδιά της θεατρικής ομάδας που έδωσαν με κέφι τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο συγγραφέας ενθουσιάστηκε με την απόδοση των παιδιών και τη σκηνοθεσία της παράστασης. Μας διαβεβαίωσε ότι είναι το αγαπημένο του έργο και ότι το ευχαριστήθηκε πιο πολύ και από το Θέατρο Τέχνης όπου είχε ανέβη το 2017.
Μιλήσαμε για το καινούργιο του έργο “Η Χάιντι και τα βουνά” που παίζεται στο Εθνικό Θέατρο και κλείσαμε ραντεβού να ανέβουμε εκδρομή μια Κυριακή στην Αθήνα με τα παιδιά και να το δούμε

Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά, οι συντελεστές, ο συγγραφέας και τα μέλη του Δ.Σ. δείπνησαν στο εστιατόριο ΜAΝGIONA και έκοψαν και την πίτα της θεατρικής ομάδας.

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Σοφία Δασκαρόλη, και το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί ήταν το βιβλίο “Αν έρθεις σαν τον Άνεμο” , της πολυβραβευμένης συγγραφέως στην εφηβική λογοτεχνία, Ζακλίν Γούντσον.

Η παράσταση συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 8/1 στις 8.30 στο Εργατικό Κέντρο.

Την Τετάρτη θα δοθεί στις 10.00 το πρωί και μία παράσταση για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.