Μεσσηνία: Συλλήψεις για ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές

Μεσσηνία: Συλλήψεις για ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές

Συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων,  η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη το πρωί την Πέμπτης στην Καλαμάτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -90- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρία άτομα, -2- αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 47 ετών, καθώς και 30χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη την Πέμπτη στην Καλαμάτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.