Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Ανοιχτή διαβούλευση – ημερίδα με επίκεντρο τις προγραμματικές θέσεις

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Ανοιχτή διαβούλευση – ημερίδα με επίκεντρο τις προγραμματικές θέσεις

Ανοιχτή διαβούλευση – ημερίδα με επίκεντρο τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας το προσεχές Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, με ομιλητές τον Νάσο Ηλιόπουλο, σύμβουλο Στρατηγικής Επικοινωνίας και π. εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλέξη Χαρίτση, βουλευτή Μεσσηνίας και τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η αδιαμεσολάβητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, η επικοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και η διαβούλευση με στόχο την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, τη μείωση των εισοδημάτων, αλλά και την ανάδειξη της αναπτυξιακής προοπτικής κάθε περιοχής, αποτελούν κομβικό στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ.

Στόχος της ημερίδας που πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας είναι να αναλυθούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος, να καταδειχθεί η σχέση τους με τις ανάγκες της κοινωνίας και να εκκινηθεί μια ανοιχτή αλληλεπίδραση με τον κόσμο της παραγωγής, της εργασίας και της νεολαίας.

«Θέλουμε», όπως σημειώνεται, «την κοινωνία αρωγό στο επόμενο βήμα για την Ελλάδα και τον τόπο μας και γι’ αυτό καλούμε ανοιχτά κάθε πολίτη της Μεσσηνίας και κάθε φορέα της οικονομικής, κοινωνικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής δραστηριότητας της περιοχής μας».