Παραδόθηκε βιαστικά

Παραδόθηκε βιαστικά

Έπειτα από μήνες οι αρμόδιοι του Δήμου Καλαμάτας «κατάφεραν» να ολοκληρώσουν τις εργασίες που αφορούν στο τεχνικό κομμάτι της διάνοιξης της οδού Ψαρών και το παρέδωσαν στην κυκλοφορία.

Το ζήτημα που θέτουμε εμείς είναι κατά πόσο ήταν ολοκληρωμένο το έργο για να παραδοθεί.

Ειδικότερα, να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει καμία ταμπέλα του ΚΟΚ κι έτσι παραμένει άγνωστο αν είναι μονής ή διπλής κυκλοφορίας. Επίσης, δεν υπάρχει κανένα STOP, ενώ στην απόληξη του νέου τμήματος υπάρχουν παρκαρισμένα οχήματα, τόσο στην άκρη του δρόμου όσο και στη μέση.

Μήπως θα έπρεπε πρώτα να μπει η σήμανση και μετά να φύγουν οι κορδέλες και οι ταμπέλες των έργων;

Πριν από μερικές μέρες, δε, γράψαμε ότι πρόκειται για ένα στενό τμήμα και αν θα παρκάρουν αυτοκίνητα, θα γίνεται υπερβολικά μικρό.
Και χθες, λοιπόν, δεν είδαμε ένα απλό αυτοκίνητο παρκαρισμένο, αλλά ολόκληρο βυτιοφόρο!

Καλό θα είναι οι αρμόδιοι να σπεύσουν να αποκλείσουν το τμήμα μέχρι αυτό να ολοκληρωθεί οριστικά.
Π.Μπ.

Υ.Γ.: Με αφορμή το βυτιοφόρο που τόσο άνετα πάρκαρε ο οδηγός του στο νέο τμήμα της Ψαρών, θέλουμε να θέσουμε το εξής ερώτημα: επιτρέπεται μεγάλα οχήματα να παρκάρουν μέσα στην πόλη σε οποιοδήποτε σημείο;

Εκτός από αυτό το συγκεκριμένο όχημα, αν οι αρμόδιοι κάνουν μια βόλτα στη συνέχεια της Ψαρών, θα δουν λεωφορεία, φορτηγά και άλλα βαριά οχήματα να παρκάρουν. Τρανή απόδειξη, άλλωστε, είναι τα λάδια που τρέχουν από αυτά στο οδόστρωμα.

Απλά να θυμίσουμε ότι στο σημείο έχει γίνει και θανατηφόρο, όταν οδηγός «καρφώθηκε» σε παρκαρισμένο λεωφορείο.