Το 10×10 στη Μίκρα με Άρη η Καλαμάτα ’80!

Το 10×10 στη Μίκρα με Άρη η Καλαμάτα ’80!

Ασταμάτητη και στη Θεσσαλονίκη η Καλαμάτα ’80, πέτυχε σήμερα τη 10η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ ανδρών και οδηγεί πάντα τη βαθμολογική κούρσα. Απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, η τοπική μας ομάδα έπαιξε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό και παρ’ ότι ισοφαρίστηκε σε 1-1 στα σετ έφερε εις πέρας την αποστολή της, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική στο Κλειστό της Μίκρας, ο τιμ μάνατζερ των «Λύκων», Αλέξης Μπούρας, προσέφερε στους παράγοντες του Άρη μια φανέλα με το νο 19 αφιερωμένη στον αδικοχαμένο φίλαθλο, Άλκη Καμπανό, θύμα οπαδικής βίας, ενώ λόγω του αγώνα κορασίδων που προηγήθηκε υπήρξε καθυστέρηση στο πρώτο σερβίς.


Τα σετ στο απογευματινό ματς ήταν: 22-25, 25-18, 20-25, 22-25
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Σκαρτσίλης, Μπλάουελ, Αραπάκης, Δαλακούρας, Βιέιτο, Κανελλόπουλος, Οκάμπο, Λυκούρεσης, Μπιρμπίλης, Χριστόφας, Β. Ντάκουρης λ.

-Οι φωτό είναι του Παναγιώτη Μουστάκη, ο οποίος θα ανεβάσει προσεχώς στη σελίδα του πλούσια στιγμιότυπα από την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.