Δ. Σ. Τριφυλίας: «Έχει γίνει το 80% της αγροτικής οδοποιίας»

Δ. Σ. Τριφυλίας: «Έχει γίνει το 80%  της αγροτικής οδοποιίας»

-Σε Γαργαλιάνους, Φιλιατρά & Κυπαρισσία, απάντησε ο Βλάχος στον Κοροβίλα

«Στα Φιλιατρά έχουμε εκτελέσει τουλάχιστον το 80% στην αγροτική οδοποιία. Μέχρι μαΐστρες φτιάχνουμε τώρα…», απάντησε ο αντιδήμαρχος, Αντώνιος Βλάχος, σε ερώτηση του Ευάγγελου (Αγγελή) Κοροβίλα, προ ημερήσιας διάταξης στην 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συλλόγου Τριφυλίας.

Ο κ. Κοροβίλας, με την ιδιότητα και του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, είπε πως οι Αγροτικοί Σύλλογοι Φιλιατρών και Γαργαλιάνων με έγγραφό τους στο Δήμο Τριφυλίας ζήτησαν να ενημερωθούν τι θα γίνει με την αγροτική οδοποιία, αναφερόμενος σε πολλά προβλήματα των αγροτικών δρόμων, αλλά από το Δήμο, είπε, αντί απάντησης τους έστειλαν μόνο έναν αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε το έγγραφό τους.

Απαντώντας ο κ. Βλάχος είπε: «Στα Φιλιατρά έχουμε εκτελέσει τουλάχιστον το 80% στην αγροτική οδοποιία. Μέχρι μαΐστρες φτιάχνουμε τώρα…» συμπληρώνοντας ότι στο «Αντώνης Τρίτσης» έχουν βάλει 4 χλμ. αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Ε. Φιλιατρών, ενώ τόνισε ότι «δεν ανοίγει κανένας αυλάκι…». «Ειδικά Φιλιατρά είναι στο 80%», είπε ο κ. Βλάχος με τον κ. Κοροβίλα να του λέει «ψεύδεσθε» και τον κ. Βλάχο να ανταπαντά πως «κάνετε πολιτικό παιχνίδι», για να πάρει την απάντηση του κ. Κοροβίλα: «Θα σας στείλω φωτογραφίες…».

«Ειδικά Γαργαλιάνους και Φιλιατρά εκκρεμότητες είναι, το 20%… Οι Γαργαλιάνοι είναι στο 80%, τα Φιλιατρά 80%, Κυπαρισσία 80%», τόνισε ο κ. Βλάχος.

Ο κ. Κοροβίλας επέμεινε ρωτώντας τον: «Θέλετε να δώσω την απάντηση (σ.σ. στους Αγροτικούς Συλλόγους Φιλιατρών και Γαργαλιάνων) ότι, λέτε, είναι φτιαγμένο το 80% των αγροτικών δρόμων;», με τον κ. Βλάχο να του απαντά ορθά κοφτά: «Ναι».

Του Ηλία Γιαννόπουλου