«ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ»: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

«ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ»: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Παρουσία των αθλητών, αλλά και πλήθους φίλων του μεσσηνιακού αθλητικού συλλόγου για άτομα με αναπηρία «ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ», κόπηκε το πρωί της Κυριακής η πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο Elite City Resort και το “Yiamas Gastro Bar” στην παραλία Καλαμάτας.

Κατόπιν της ευλογίας του πανοσιολογιώτατου αρχιμανδρίτη π. Αλέξιου Αρώνη, εκπροσώπου του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Λαζαρίδης έκανε τον απολογισμό του περασμένου έτους με τις δράσεις του συλλόγου, αλλά και τις σπουδαίες αθλητικές διακρίσεις των αθλητών του «ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ».

Κατά την αναφορά στους αθλητές του συλλόγου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο συναθλητή τους, Γιάννη Τύρο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ στη μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή από όλους τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια τα μέλη τιμήθηκαν με πλακέτα για την αδιάκοπη αρωγή τους στην εξέλιξη του συλλόγου, και δεν ήταν άλλοι από τους προπονητές-συνοδούς Όλγα Ρεϊτζοπούλου, Μαρία Χρονοπούλου, Θοδωρή Χάντζο, Γιάννη Καλυβιώτη, Ελίνα Χαντζή, Θεοδούλη Αδαμοπούλου ως νομική σύμβουλο, και Ηλία Καλφακάκο, ως οικονομικό σύμβουλο του συλλόγου.

Να σημειωθεί πως το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Περικλής Μαντάς, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Χρ.Μ.