Δήμος Μεσσήνης: Συμπόρευση με Γιώργο Αθανασόπουλο ανακοίνωσε ο Ανδρέας Τράκας

Δήμος Μεσσήνης: Συμπόρευση με Γιώργο Αθανασόπουλο ανακοίνωσε ο Ανδρέας Τράκας

Τη συμπόρευσή του με το δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Αθανασόπουλο, ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τράκας.

Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, ο κ. Τράκας επισήμανε ότι «η συμμετοχή μου στα κοινά έχει ως μοναδικό στόχο τη δημιουργική συμβολή μου στην επίλυση προβλημάτων, προκειμένου να γίνει η ζωή όλων μας ευκολότερη. Η αυτοδιοίκηση είναι χώρος διαλόγου και συγκλίσεων. Χρειάζεται να βρίσκουμε κοινά σημεία και να ενώνουμε δυνάμεις για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα καλύτερο αύριο.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, έδειξε ότι ξέρει να ακούει και να συνεργάζεται, να θέτει στόχους και να τους επιτυγχάνει, ασχολούμενος καθημερινά με τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα σε κάθε γωνιά του Δήμου. Η συμπόρευση και η συστράτευση μαζί του είναι μια αυτονόητη επιλογή για όποιον θέλει να βάλει ένα δημιουργικό λιθαράκι στο μέλλον αυτού του τόπου.

Ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται όλες τις δημιουργικές φωνές και δυνάμεις και σε αυτό τον αγώνα δεν μπορώ να απουσιάζω».

Από την πλευρά του, ο κ. Αθανασόπουλος σημείωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας όπως ο Ανδρέας Τράκας. Η παρουσία και η συμβολή του είναι βέβαιο ότι θα δυναμώσει την προσπάθειά μας. Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο και μας δυναμώνει το πάθος για προσφορά».