Μαραθόπολη: 22 μονάδες αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία της Κοινότητας

Μαραθόπολη: 22 μονάδες αίμα στην εθελοντική  αιμοδοσία της Κοινότητας

Για άλλη μια φορά εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινότητας Μαραθόπολης και έλαβαν μέρος με χαρά στην αιμοδοσία που διεξήχθη από τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας την Κυριακή, συγκεντρώνοντας είκοσι δύο (22) μονάδες αίματος.

Σε δελτίο Τύπου της Ν.Μ. Κυπαρισσίας, που υπογράφεται από τον αναπληρωτή διοικητή Δημήτριο Λαμπρόπουλο, αναγράφεται: «Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που την Κυριακή 19/2/2023 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τοπικής Κοινότητας Μαραθόπολης, καθώς και τον πρόεδρό της Κώστα Παντελή για την άριστη οργάνωσή του στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στο χώρο του Νηπιαγωγείου Μαραθόπολης.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν συνολικά 22 μονάδες αίμα, καθώς και όλο το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας για την άριστη συνεργασία, την αγάπη και την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες.

Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δε σταματά ποτέ, ούτε η ανάγκη να στηρίζουμε το συνάνθρωπό μας. Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή! Είσαι δυνατός εσύ και γίνονται και οι γύρω σου!».