Με μαζική συμμετοχή από μέλη και φίλους η κοπή της πίτας του ΣΔΥΜ

Με μαζική συμμετοχή από μέλη και φίλους η κοπή της πίτας του ΣΔΥΜ

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατό και πλέον φίλων, μελών και αθλητών ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έκοψε το περασμένο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 την πρωτοχρονιάτικης πίτα του. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην κατάμεστη κοσμική αίθουσα “Κεντρικόν” και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο νέος Διοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας της Χώρας Υποστράτηγος και μέλος του ΣΔΥΜ, Παναγιώτης Πούπουζας, ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας, επίσης μέλος του ΣΔΥΜ (το κατάστημά του έκανε και τη δωρεά της πίτας), μέλη των συλλόγων Ξαναρχί-ΖΩ, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου εθελοντών “ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ”.

Ο Πρόεδρος των Μεσσήνιων Δρομέων Υγείας,  Χρήστος Μπένος, υποδέχτηκε τους καλεσμένους, ευχαριστώντας τους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα για την εκδήλωση, το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμπαράστασή τους προς στο ΣΔΥΜ, όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΔΥΜ και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και καλά τρεξίματα σε όλους!

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος, χαιρέτισε τον κόσμο επαινώντας την προσπάθεια του συλλόγου για την προβολή του μαζικού λαϊκού αθλητισμού, υποσχόμενος ότι θα συμβάλλει και θα είναι πάντα συμπαραστάτης, καθώς στηρίζει πάντα τις αθλητικές εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου, αναφερόμενος χαρακτηριστικά ότι ο ΣΔΥΜ «είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και συνεργάτης του Δήμου».

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και τα τέσσερα φλουριά βρήκαν τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, Διονύσιος Μπαρτζελιώτης, Οδυσσέας Καράμπελας, Γεώργιος Χριστόπουλος αλλά και ο συνεργάτης και σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου. Οι τυχεροί κέρδισαν δωροεπιταγές και αθλητικό υλικό από επώνυμο αθλητικό κατάστημα της πόλης, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε με πλούσιο φαγητό, κρασί και χορό στο πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του κέντρου που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!