Ο Ίαν ΜακΚέλεν έφερε την ποίηση στο catwalk στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Ο Ίαν ΜακΚέλεν έφερε την ποίηση στο catwalk στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Ο ηθοποιός άνοιξε την επίδειξη για τη συλλογή του S.S. Daley Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 διαβάζοντας ένα ποίημα του Άλφρεντ Τένισον

Μια εμφάνιση-έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο και την επίδειξη του για τη συλλογή του S.S. Daley Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 μιας και δεν την άνοιξε άλλος από… τον Ίαν ΜακΚέλεν. 

Ο 83χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε με navy look, μιας και φορούσε ναυτικό μπερέ και παλτό σε σκούρα μπλε απόχρωση, πάνω στο οποίο υπήρχε μια γυμνή ανδρική φιγούρα, ενώ επιπλέον στο χέρι του κρατούσε ένα πράσινο βιβλίο. 

Το βιβλίο δεν λειτούργησε απλά ως prop, μιας και ο ΜακΚέλεν απήγγειλε από το catwalk αποσπάσματα του ποιήματος «The Coming of Arthur» του Άλφρεντ Τένισον. 

Μάλιστα, ήταν ιδέα του ίδιου του ηθοποιού να εμφανιστεί στην επίδειξη του S.S. Daley, με τον σχεδιαστή του brand να σχολιάζει: «Δεν λες όχι στον σερ Ίαν ΜακΚέλεν. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσα να το πιστέψω». 

O Στίβεν Στόκι-Ντάλεϊ, όπως είναι το πλήρες όνομα του νεαρού σχεδιαστή, κέρδισε πέρυσι βραβείο από τον οίκο Louis Vuitton, ενώ αγαπά τη θεατρικότητα στις επιδείξεις του.

Όπως άλλωστε μπορεί κανείς να καταλάβει κι από αυτό το catwalk:

Πηγή: Η Καθημερινή