Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΣΗΜΕΡΟΝ το εσπέρας εις την αίθουσαν της «Αίγλης» δίδεται ο προαναγγελθείς χορός υπέρ των προσκόπων της πόλεώς μας. Η οργανωτική επιτροπή καταβάλλει υπερανθρώπους προσπαθείας δια να δυνηθή να παρουσιάση κάτι αληθινά ωραίον. Ο διάκοσμος της αιθούσης έχει ανατεθή εις τον ειδικόν καλλιτέχνην Τρίμην, θα συνδυάζη δε το σεμνόν, το απέριττον και το ωραίον.

Η μουσική θα είναι πολύ καλή ώστε να μην υπάρχη καμμία αμφιβολία ότι από της απόψεως αυτής οι χορευταί θα μείνουν απολύτως ικανοποιημένοι. Το κυλικείον εξ άλλου υπό την διεύθυνσιν των καταστηματαρχών της «Αίγλης» θα είναι όχι μόνον πλουσιώτατον, αλλά και αληθινά προσιτόν εις τα βαλάντια όλων. Εκ της παρατηρουμένης μεγάλης ζητήσεως εισιτηρίων προβλέπεται ότι η χοροεσπερίς θα σημειώση επιτυχίαν.

-ΠΡΟΧΘΕΣ την πρωίαν ανευρέθη εντός χάνδακος της οδού Σολακίου – Μελιγαλά νεκρός ο εκ Σολακίου υπερεβδομηκοντούτης γέρων Ηλίας Νικολόπουλος. Εκ της ενεργηθείσης προανακρίσεως και νεκροψίας προέκυψεν, ότι ούτος διατελών εν μέθη και πεσών εις τον χάνδακα απεβίωσεν εκ του κρατούντος ψύχους.