Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Η μόλις εννεατής Σταυρούλα θυγάτηρ Ιω. Δημητρακοπούλου εκ του χωρίου Μάλτα, επιχειρήσασα να διαβή τον χείμαρρον Τζαμί, παρεσύρθη υπό των υδάτων και επνίγη. Το πτώμα του ατυχούς κορασίου παρά τας γενομένας ερεύνας της αστυνομίας και των οικείων του δεν ανευρέθη.

-ΠΡΟΧΘΕΣ έξωθι του χωρίου Ίκλαινα της Πυλίας και εις θέσιν Λουτρό ανευρέθη νεκρός ο εκ Κορώνης καταγόμενος Αναστάσιος Δ. Ζωγράφος, ετών 64. Εξηκριβώθη ότι ο θάνατος επήλθεν εκ ψύξεως.

-ΚΑΤΟΠΙΝ μηνύσεως του Δημ. Κουτρουμπή, πλανοδίου πωλητού εκ Καστανιάς της Σπάρτης, συνελήφθησαν και παρεπέμφθησαν εις τον Εισαγγελέα οι Παν. Μιχ. Γκέκας, Γ.Ε. Πουλόπουλος και Κ.Ν. Σκόχος, διότι παρέσυραν τον υιόν του Θεοφάνην εις την ξυλαποθήκην δι’ αθεμίτους σκοπούς.

-ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 10.30 εσπερινήν ώραν οι πρόσφυγες Ιω. Μαντζαρίδης και Βασίλειος Χαρ. Μαντζαρίδης, εν μέθη διατελούντες, μετέβησαν εις το γνωστόν ξενοδοχείον ύπνου «Ο Εθνικός Στόλος», όπου διαμένουν γυναίκες ελευθερίων ηθών και επετέθησαν με αθεμίτους σκοπούς κατά της Μαρίκας Δημητριάδου, η οποία ανθισταμένη εκτυπήθη παρ’ αυτών, εξεσχίθησαν δε και τα ενδύματά της.

Εκ του προκληθέντος εις το ξενοδοχείον θορύβου ειδοποιηθέντα προσέτρεξαν τα αστυνομικά όργανα τα οποία συνέλαβον τους επιτεθέντας και τους ωδήγησαν εις το κρατητήριον του α΄ αστυνομικού τμήματος.