Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΚ του εν πλατεία Μαυρομιχάλη εμπορικού καταστήματος του Παν. Λάμπρου και εκ του ερμαρίου του καταστήματος αφηρέθησαν προχθές δραχμαί 500. Κατηγγέλθη τούτο εις την Αστυνομίαν, εκ των ενεργειών της οποίας απεκαλύφθη ότι δράστης της κλοπής ήτο ο 15ετής υπάλληλος του καταστήματος Παν. Σπαντιδέας, ο οποίος παραμείνας εντός αυτού κατά το μεσημβρινόν κλείσιμον ενήργησε την κλοπήν, η οποία δεν ήτο και η πρώτη.

ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ επίσης ότι εις το έργον των κλοπών είχε συνεργόν και τον έτερον υπάλληλον Β. Γ. Μουλατσιώτην μετά του οποίου κατά συμφωνίαν διενέμετο εξ ίσου τα κλοπιμαία. Εκ της ενεργηθείσης ερεύνης απεκαλύφθησαν και κατεσχέθησαν επί του Σπαντιδέα δρχ. 75. Αμφότεροι συλληφθέντες ωμολόγησαν τ’ ανωτέρω, παρεπέμφθησαν δε εις τον Εισαγγελέα.

-Ο Περικλής Γιαννόπουλος ή Κατσιμαντής, κάτοικος Παραλίας, διατελών προχθές εν μέθη και διερχόμενος περί την 4ην απογευματινήν ώραν έξωθι του υποδηματοποιείου της Ελένης συζύγου Γ. Παπαγιαννοπούλου έκλεψεν εν ζεύγος αρβυλών εκ των κρεμαμένων έξωθι του υποδηματοποιείου.

Ο υποδηματοκλέπτης ούτος συνελήφθη υπό της αστυνομίας, κατεσχέθη δε και το κλαπέν ζεύγος αρβυλών.