Θέλει επιστροφή στις νίκες ο Δίων Κυπαρισσίας – Έξω με ΕΑ Προμηθέας η Kalamata B.C – Μέσα η Καλαμάτα ΄80

Θέλει επιστροφή στις νίκες ο Δίων Κυπαρισσίας – Έξω με ΕΑ Προμηθέας η Kalamata B.C – Μέσα η Καλαμάτα ΄80

Θέλει επιστροφή στις νίκες με ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη»
Επιστροφή στις νίκες (μετά την ήττα από τον ΑΟ Νήαρ Ηστ που βρίσκεται σταθερά στην κορυφή), θέλει στο σημερινό εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη», ο Δίων Κυπαρισσίας, παραμένοντας στην πρώτη τετράδα της κατάταξης του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής.

Ο προπονητής της τριφυλιακής ομάδας Γιώργος Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Μπουσιούτας στα πλάνα που ετοιμάζουν για την εν λόγω συνάντηση  δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Δίων Κυπαρισσίας και σ’ αυτό τον εντός έδρας αγώνα περιμένει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους του.

Το ματς θα «σφυρίξουν» ο Κηπώσης και η Αντωνέλου, ενώ κομισάριος θα είναι ο Σπύρος Ηλιόπουλος  από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

_______________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.
Έξω με ΕΑ Προμηθέας 2014
Με στόχο ένα θετικό αποτελέσματα θ’ αντιμετωπίσει σήμερα στις 6.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο «Promitheas Park”, την ΕΑ Προμηθέας 2014, η Καλαμάτα B.C.,  βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη θέση της στην κατάταξη του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας, Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του Γιώργος Σπυρόπουλος, δύσκολα θα έχουν στη διάθεσή τους, τον νεαρό γκαρντ, Άγγελο Οικονομίδη (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Ευφραιμίδης, Βαλουξής, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Σπυρόπουλος.

___________________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Με Νήαρ Ηστ στην Τέντα
Με τον ΑΟ Νήαρ Ηστ, που οδηγεί την «κούρσα» στον 1ο Όμιλο Νότου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών «κοντράρεται» σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα η Καλαμάτα ’80 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Η Καλαματιανή ομάδα (προέρχεται από 3 σερί ήττες) θέλει αξιόλογη εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Αλέξης Κορογώνας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παναγιωτόπουλος, αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο. Πρέπει δε να επισημάνουμε ότι καινούργιο πρόσωπο στο «ρόστερ» της Καλαμάτας ’80 αποτελεί ο 23χρονος «σέντερ» Παναγιώτης Κατσαρέας (προέρχεται από την ομάδα της Μυκόνου). Μάλιστα, ο Κατσαρέας πήρε χρόνο συμμετοχής και στο τοπικό ντέρμπι με την Καλαμάτα B.C.

Toν αυριανό αγώνα έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Μπαβέλας, Θεοδοσόπουλος, ενώ κομισάριος θα είναι ο Παναγιώτης Γιαλικάρης από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Οι υπόλοιπες συναντήσεις της 16ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής:

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου – 5.00 μ.μ.

ΚΑΟ Κορίνθου – Παλαίμων

 Παναχαϊκή – Αγία Παρασκευή

ΑΟ Ερμιονίδας – Πήγασος Θυρέας