Δ.Σ. Τριφυλίας: Συνεδρίαση ξανά για το τεχνικό πρόγραμμα 2023

Δ.Σ. Τριφυλίας: Συνεδρίαση ξανά για το τεχνικό πρόγραμμα 2023

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη, ξανά, το τεχνικό πρόγραμμα του 2023 συγκαλείται σε μεικτή, δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, συνεδρίαση για την Παρασκευή και ώρα 19:00 το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας.

Συγκεκριμένα, τα θέματα όπως αναγράφονται στην πρόσκληση της συνεδρίασης, έχουν ως εξής:

1. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023  του Δήμου Τριφυλίας.

2. Έγκριση χορήγησης  4ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΑΕΤΟΥ Α,Μ 49/2021.

3. Έγκριση σχεδίου 1ης τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ ΟΤΔ & Δικαιούχου και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Τριφυλίας για την υπογραφή της 1ης τροποποίησης της Σύμβασης (μεταξύ Ο.Τ.Δ. & Δικαιούχου). Υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών (καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)», προϋπολογισμού 595.245,66 € και συμβατικού ποσού 427.464,37 ευρώ με Φ.Π.Α.

4. Έγκριση 1ης Τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το έργο «ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  ΤΗΣ ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και εξουσιοδότηση στον κ. Δήμαρχο για την υπογραφή της.

5. Έγκριση ή μη του πρακτικού  της τριμελούς επιτροπής για το άνοιγμα φακέλων προσφορών  για την σύναψη σύμβασης με Τραπεζικό ίδρυμα, για την τήρηση των χρηματικών αποθεμάτων του Δήμου Τριφυλίας.