Έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος του ΜΓΣ και της Καλαμάτα ’80, Νίκος Γιατράκος

Έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος του ΜΓΣ και της Καλαμάτα ’80, Νίκος Γιατράκος

Νέα μεγάλη απώλεια μετράει από χθες το μεσσηνιακό βόλεϊ, καθώς μετά τον πρόωρο χαμό των Βαγγέλη Κουτουλέα, Γιάννη Μπουσούνη και Ηλία Ξεπαπαδάκη, έχασε τη μάχη με τον θάνατο και ο παλιός βολεϊμπολίστας του Μεσσηνιακού, Νίκος Γιατράκος. Ο

Μπάμπης Βακαλόπουλος έκανε ευρύτερα γνωστή τη θλιβερή είδηση, αναφέροντας «Έφυγε από την ζωή πολύ νωρίς ένας πολύ καλός φίλος από τα παλιά, ο Νίκος Γιατράκος (Νο 10 στην φωτό πρώτος πάνω δεξιά, ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού ΓΣ, τέλη δεκαετίας του ’70 αρχές ‘80 από τον αγώνα Β’ Εθνικής, Μεσσηνιακού-ΑΟ Κηφισιάς). Ο Νίκος υπήρξε ένας από τους συντελεστές της άνθισης του μεσσηνιακού βόλεϊ και υπηρέτησε τον Μεσσηνιακό ΓΣ σαν αθλητής του από τα 12 του χρόνια, μετά σαν μέλος του, αλλά και μετέπειτα σαν εργαζόμενος στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας. Και όπως γράφει ο Δημήτρης Πουλόπουλος σε ανάρτησή του “το Νο 10 στη φανέλα του Μεσσηνιακού που φορούσε αντιπροσώπευε την πραγματική του αξία στη ζωή και τον αθλητισμό”. Νικόλα καλό σου ταξίδι.».

Επίσης, σε ανακοίνωσή της η Καλαμάτα ’80 αναφέρει:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του παλαιού αθλητή, και πρώτου προπονητή των αναπτυξιακών μας τμημάτων, Νίκου Γιατράκου.

Ο Νίκος, που ήταν ένθερμος φίλος του αθλήματος του βόλεϊ και της ομάδας μας, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι!».