Επετειακή συναυλία σήμερα από το Φωνητικό Σύνολο Μελίφωνο

Επετειακή συναυλία σήμερα από το Φωνητικό Σύνολο Μελίφωνο

Το Φωνητικό Σύνολο Μελίφωνο γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια από τη σύστασή του και το γιορτάζει με μία ξεχωριστή επετειακή συναυλία, την ημέρα της Γυναίκας, σήμερα στις 8.30 το βράδυ, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Τα τελευταία δέκα χρόνια το Μελίφωνο χαίρει της υποστήριξης και αγάπης του κόσμου της Καλαμάτας, και όχι μόνο, και η συναυλία αυτή αποτελεί φόρο τιμής σε όλους όσοι το υποστηρίζουν και παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στις αμέτρητες γυναίκες που έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην κοινωνία και τον πολιτισμό.

Η συναυλία περιλαμβάνει μία ποικιλία έργων ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, αρμονία, εορτασμό, αλλά και τροφή για σκέψη.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την υποστήριξη της συμμετοχής του Μελιφώνου στο 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Vox Lucensis, όπου θα εκπροσωπήσει την Καλαμάτα, αλλά και την Ελλάδα.

Δοθείσης δε της ευκαιρίας, από το Φωνητικό Σύνολο Μελίφωνο εκφράζονται ευχαριστίες προς τους χορηγούς και όσους στηρίζουν τις δράσεις του.

Φιλική συμμετοχή: Πιάνο: Λουκάς Γεώργας. Κρουστά: Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου. Κιθάρα: Δημήτρης Λιακόπουλος Salazar. Απαγγελία: Μαρία Κρασοπούλου. Χορωδία του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας με υπεύθυνη την Ελένη Λούρα.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ / ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών. Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.