Γαργαλιάνοι: Έως 1η Μαΐου προσφορές για εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης

Γαργαλιάνοι: Έως 1η Μαΐου προσφορές για  εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης

Απόφαση στο θέμα «Έγκριση όρων διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου του έργου: Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων “Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων και Αγωγός διάθεσης οικισμού Γαργαλιάνων”» ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης: www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε η 1η/5/2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίστηκε η 4η/5/2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. Ο τίτλος του έργου είναι «Έργα αποχέτευσης οικισμού Γαργαλιάνων Υποέργο 1: Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων, αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων και αγωγός διάθεσης οικισμού Γαργαλιάνων».

Κύριος του έργου είναι η ΔΕΥΑ Τριφυλίας και φορέας κατασκευής ο Δήμος Τριφυλίας. Το έργο χρηματοδοτείται από το υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και ο προϋπολογισμός δημοπράτησης (εκτιμώμενη αξία της σύμβασης) ανέρχεται σε 11.400.000 ευρώ. Το έργο αφορά στην κατασκευή των έργων αποχέτευσης για τη συλλογή και τη μεταφορά των ακαθάρτων του οικισμού των Γαργαλιάνων, καθώς και τα έργα διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων του ίδιου οικισμού.

Του Ηλία Γιαννόπουλου