Καλαμάτα: Για εκδικητική πορνογραφία σε βαθμό κακουργήματος απολογείται σήμερα 19χρονος

Καλαμάτα: Για εκδικητική πορνογραφία σε βαθμό κακουργήματος απολογείται σήμερα 19χρονος

Αντιμέτωπος με την κακουργηματική πράξη της εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος της πρώην συντρόφου του βρίσκεται πλέον ένας 19χρονος Ρομά, έπειτα από απειλές, εξύβριση και αποστολή βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε τρίτο πρόσωπο.

Ο 19χρονος συνελήφθη το Σάββατο έπειτα από επίσημη καταγγελία της 21χρονης κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ μετά την προθεσμία που πήρε από τον εισαγγελέα αναμένεται σήμερα το πρωί να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή Καλαμάτας.

Ο νεαρός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της εκδικητικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, της εξύβρισης, απειλής και παράβασης του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Είχαν σχέση
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, οι δύο νέοι είχαν συνάψει σχέση τον τελευταίο χρόνο.

Το Σάββατο, όμως, η 21χρονη πήγε στην Ασφάλεια Καλαμάτας και κατήγγειλε τον 19χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 19χρονος τον τελευταίο καιρό έστελνε εξυβριστικά μηνύματα και την απειλούσε να συνεχίσουν τη σχέση τους, αλλιώς θα στείλει σε γνωστούς βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα, υλοποίησε την απειλή του και έστειλε το βίντεο σε τρίτο άτομο. Έτσι, η κοπέλα, αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία, όπου και τον κατήγγειλε.

Απολογείται
Αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί της Ασφάλειας άρχισαν έρευνες και την ίδια ημέρα εντόπισαν τον 19χρονο στον Αντικάλαμο και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε κι ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και έχει σταλεί για εξέταση.

Μετά τη σύλληψή του ο 19χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Καλαμάτας και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Της Βίκυς Βετουλάκη