Λεβεντάκης σε αντιπολίτευση: «Θα υποστείτε ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις…»

Λεβεντάκης σε αντιπολίτευση: «Θα υποστείτε ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις…»

Έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για συμμόρφωση

«Σύμφωνα με το κάτωθι έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, του οποίου έχετε λάβει σαφή και πλήρη γνώση, πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, η έγκριση τεχνικού προγράμματος 2023. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας, θα υποστείτε τις ανάλογες ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις, σύμφωνα με το νόμο», σημειώνει προς τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ο δήμαρχος Τριφυλίας σε επιστολή που δημοσίευσε στο facebook με επισυναπτόμενο έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Καταληκτικά τονίζει: «Σταματήστε να αποτελείτε “απειλή” και τροχοπέδη για την εξέλιξη και το μέλλον του τόπου μας!».

Αναλυτικά στην επιστολή του κ. Λεβεντάκη αναγράφεται: «Το κάτωθι έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου είναι η απάντηση προς εκείνους τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που, με την όλη στάση σας, αποδεικνύεστε συνεχώς “λίγοι” και ανεπαρκείς, για την Τριφυλία. Γιατί κατά τη συνήθη και προσφιλή τακτική σας, εξακολουθείτε να παίζετε τα μικροπολιτικά σας παιγνίδια, πάντα στις πλάτες των πολιτών της Τριφυλίας και ψηφοφόρων σας και να αδιαφορείτε για το μέλλον αυτού του τόπου. Η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων πολιτικών σκοπιμοτήτων είχε ως αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τη μη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, για δύο συνεχόμενες φορές, λόγω έλλειψης απαρτίας, όταν κύριο θέμα συζήτησης σε αυτό υπήρξε η “Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 του Δήμου Τριφυλίας”.

Η όλη στάση σας για τη δημιουργία και μόνο εντυπώσεων, κατά την προχθεσινή, εν τέλει συνεδρίασή του, παρέπεμψε και πάλι, ως συνήθως, σε θέατρο του παραλόγου. Και εκεί ήταν που “ντράπηκε και η ντροπή…”, για να χρησιμοποιήσω μια “αγαπημένη” έκφραση της κας Χάιδως Παναγιωτοπούλου. Κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης, κοιτάξτε να βάλετε σε δεύτερη μοίρα το “εγώ” σας και να επιτελέσετε, σωστά και υπεύθυνα, το έργο σας.

Σύμφωνα με το κάτωθι έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, του οποίου έχετε λάβει σαφή και πλήρη γνώση, πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, η έγκριση Τεχνικού Προγράμματος 2023. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας, θα υποστείτε τις ανάλογες ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις, σύμφωνα με το νόμο. Σεβαστείτε, επιτέλους, τους θεσμούς και μην υποβιβάζετε άλλο τη νοημοσύνη των πολιτών. Σταματήστε να αποτελείτε “απειλή” και τροχοπέδη για την εξέλιξη και το μέλλον του τόπου μας!».