Μεσσηνιακή Αμφικτυονία: Παράδοση-παραλαβή του Προεδρείου στο νεότερο πρόεδρό της

Μεσσηνιακή Αμφικτυονία: Παράδοση-παραλαβή του Προεδρείου στο νεότερο πρόεδρό της

Οι δράσεις συνεχίζονται με επόμενο σημείο αναφοράς το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι

Επίσημη ανάληψη καθηκόντων για το νέο πρόεδρο της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, κ. Ανδρέα Τσουκαλά, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων των Σχολών Παπαφλέσσα στην Καλαμάτα, έπειτα από την τοποθέτησή του ως χωρικός αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας. 

Την παράδοση του αξιώματος του προέδρου παραχώρησε ο κ. Βασίλης Καπέλιος, πρώην χωρικός αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη της Αμφικτυονίας τα οποία βρέθηκαν στο χώρο δια ζώσης και διαδικτυακά, για τη συνεργασία τους όλο το προηγούμενο διάστημα. 

Παίρνοντας το λόγο, ο κ. Τσουκαλάς δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνει αυτή τη θέση, ενώ σημείωσε ότι είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με τα υπόλοιπα μέλη του θεσμού για μια παραγωγική θητεία.

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιώτης Μπαζίγος σημείωσε, ότι η ανάληψη καθηκόντων από τον κ. Τσουκαλά αποτελεί απόδειξη ότι ανάμεσα στα μέλη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας μπορούν να συγκαταλέγονται και νεότεροι άνθρωποι, ενώ ο κ. Παναγιώτης Λούτος ανέφερε, ότι ο θεσμός έχει ένα πολύ μεγάλο πεδίο δράσεων οι οποίες συνεχίζονται, όπως είναι το επερχόμενο συνέδριο που διοργανώνεται για φέτος το καλοκαίρι.

Από κοινού όλοι, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νεότερο πρόεδρο στην ιστορία της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας. 

Χρ.Μ.