Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΞΩΘΙ του χωρίου Βιδίσοβα προχθές ο Β. Χρονόπουλος δι’ ασήμαντον αφορμήν ετραυμάτισε δια ράβδου εις την κεφαλήν τον ομοχώριόν του Π.Γ. Παναγόπουλον, ο οποίος εκ του βαρέως τραύματος εξέπνευσε την επομένην.

-ΧΘΕΣ την πρωίαν συνελήφθη παρά του χωροφύλακος Π. Παπαναστασίου ο μικρός Αποστ. Ιω. Κολοκοτρώνης φέρων μεθ’ εαυτού μίαν κουβέρταν αξίας δραχμών 300, την οποίαν είχε κλέψη ανήκουσαν εις τον Πολυχρ. Λάκουρην.

-Η οικογένεια του ιερέως Θεοδοσίου Χριστοπούλου προσέφερε εις τον Φιλόπτωχον Σύλλογον Κυριών δραχμάς 750 υπέρ των πτωχών αντί του αειμνήστου ιερέως Θεοδοσίου Χριστοπούλου.

-ΟΙ Χρήστος και Κωνσταντίνος αδελφοί Γ. Πάστρα προσέφερον εις τον Σύλλογον Κυριών δραχμάς 500 υπέρ των πτωχών εις μνήμην του αειμνήστου Γεωργίου Ηλ. Σπηλιώτη.

-ΗΓΓΕΛΘΗ εξ Αθηνών τηλεγραφικώς ο θάνατος της Αθανασίας Φεργαδιώτου, αδελφής της Ελευθερίας Ν. Διδάχου του Διευθυντού της Νομαρχίας μας. Η μεταστάσα τύπος γυναικός και υπόδειγμα μητρός και συζύγου υπέκυψεν εις πρόωρον θάνατον εις ηλικίαν 38 ετών βυθύσασα εις άφατον πένθος τα πέντε τέκνα της και όλους όσοι την είχον γνωρίσει και αγαπήσει. 

Εις την βαρυπενθούσαν οικογένειαν του Ν. Διδάχου το «Θάρρος» εκφράζει τα πλέον θερμά του συλλυπητήρια.