Συμπόρευση δημάρχου Μεσσήνης με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γ. Αθανασόπουλο

Συμπόρευση δημάρχου Μεσσήνης με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γ. Αθανασόπουλο

Τη συμπόρευσή του με το δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Αθανασόπουλο, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Αθανασόπουλος του Αλεξάνδρου.

Μετά τη συνάντησή του με το δήμαρχο, ο δημοτικός σύμβουλος επισήμανε: «Τα τελευταία 4 χρόνια βλέπω ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπιστούν προβλήματα που χρόνιζαν και να τεθούν οι βάσεις για το μεγάλο αναπτυξιακό άλμα που έχει ανάγκη η περιοχή μας. Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, με την καθημερινή του παρουσία και τη συνεχή του προσπάθεια, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Σε αυτή την προσπάθεια συμπορεύομαι προκειμένου να συμβάλω και με τις δικές μου δυνάμεις στη δημιουργία ενός δυναμικού Δήμου.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη όλες τις δημιουργικές δυνάμεις πέρα και έξω από κοντόφθαλμες λογικές». 

Αναφερόμενος στη συνάντηση, ο δήμαρχος Μεσσήνης τόνισε: «Χαίρομαι που ο αγώνας και το έργο της Δημοτικής μας Αρχής αναγνωρίζεται από το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αθανασόπουλο. Με χαρά τον καλωσορίζουμε στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να αντιμετωπίσουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου και να δημιουργήσουμε αναπτυξιακή προοπτική. Πιστεύω ότι η συμβολή του θα ενδυναμώσει τον αγώνα μας».