Σύμβαση για επισκευές στο γυμναστήριο του Γυμνασίου στο Χατζή

Σύμβαση για επισκευές στο  γυμναστήριο του Γυμνασίου στο Χατζή

Υπεγράφη την Τρίτη στην Αθήνα, μεταξύ της ανώνυμης εταιρείας «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.» και της αναδόχου εταιρείας «Κοινοπραξία Σταύρος Τζούρος-Σπυριδούλα Γουρνάρη», η σύμβαση του έργου σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται να γίνουν επισκευές στο γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου στο Χατζή, όπως και κατασκευή χώρων άθλησης και αναψυχής στον περιβάλλοντα χώρο. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 730.000 ευρώ. 

Το γυμναστήριο στο οποίο θα γίνουν επισκευές λόγω διαφόρων προβλημάτων, κυρίως από την έλλειψη συντήρησης, αποτελείται από τον κυρίως ισόγειο χώρο άθλησης και ένα διώροφο τμήμα για τις βοηθητικές χρήσεις. Στο δε περιβάλλοντα χώρο θα κατασκευαστούν γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ, καθώς και παιδική χαρά.

«Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του κτηρίου του γυμναστηρίου, καθώς και η κατασκευή των νέων γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο, θα προσφέρουν ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για άθληση και αναψυχή στην τοπική κοινωνία. Τόσο η Κοινότητα Χατζή όσο και οι γειτονικές της έχουν ανάγκη από τη λειτουργία αυτού του αθλητικού συγκροτήματος για την άθληση δημοτών και επισκεπτών», σημείωσε αναφερόμενος στο έργο ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος Ευχαρίστησε, επίσης, το συμπατριώτη μας διευθύνοντα σύμβουλο της «Κτ.ΥΠ. Α.Ε.», Αθανάσιο Γιάνναρη και τον πρόεδρό της Τιμολέοντα Κατσίπο, οι οποίοι αντιμετώπισαν με ευαισθησία αυτό το αίτημα και συνέβαλαν στην υλοποίησή του.