Επίσκεψη Αλέξη Χαρίτση σε Αρφαρά και υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας

Επίσκεψη Αλέξη Χαρίτση σε Αρφαρά  και υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας

Τα Αρφαρά επισκέφθηκε προχθές ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με κλιμάκιο συνυποψήφιων βουλευτών Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο κ. Χαρίτσης συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις ιλιγγιώδεις αυξήσεις του κόστους της αγροτικής παραγωγής, των καυσίμων και τα ζητήματα της ακρίβειας στα είδη πρώτης ανάγκης. Επίσης, ανέλυσε στους κατοίκους τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της νίκης του στις εκλογές της 21ης Μαΐου για την πολιτική αλλαγή και τη δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης, για δικαιοσύνη παντού και ανάπτυξη για όλους, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Χθες το πρωί κλιμάκιο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με συμμετοχή του Αλ. Χαρίτση, περιόδευσε στις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας. Ο κ. Χαρίτσης συζήτησε με τους εργαζομένους για τα φλέγοντα προβλήματα έλλειψης προσωπικού σε κρίσιμες λειτουργίες των υπηρεσιών, ενώ τόνισε την ανάγκη προσλήψεων μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών των ΟΤΑ.

Υπενθύμισε δε ότι ως υπουργός Εσωτερικών το 2018 είχε ανακοινώσει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ πρόγραμμα 3.000 προσλήψεων μόνιμου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού στους ΟΤΑ για την τριετία 2019-2021. «Δυστυχώς, το πρόγραμμα αυτό εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα σήμερα οι Δήμοι να βρίσκονται σε κατάσταση λειτουργικής και επιχειρησιακής ασφυξίας λόγω της υποστελέχωσης» σχολίασε.