Έρχεται η 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας

Έρχεται η 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας

Η μεγάλη και εντυπωσιακή γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της πόλης το τριήμερο της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, επιστρέφει φέτος, ύστερα από τρία χρόνια αναστολής διοργάνωσης, με την 7η Λευκή Νύχτα το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τους επαγγελματίες, τους συλλόγους, τους φορείς του τουρισμού και όλους τους κατοίκους σε ενεργό και μαζική συμμετοχή στη διοργάνωση και τη διάδοση, παντού, της γιορτής της 7ης Λευκής Νύχτας!

Σχετικά ο Σύλλογος αναφέρει: «7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας! Επιστρέφει… Η μεγάλη γιορτή της Κυπαρισσίας, η Λευκή Νύχτα που διεξάγεται παραδοσιακά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οπότε γιορτάζει η πόλη της Κυπαρισσίας, επιστρέφει, μετά απουσία τριών ετών, λόγω των γνωστών υγειονομικών μέτρων, αλλά και των έργων ανάπλασης στην κεντρική μας αγορά. Έτσι, το Σάββατο 3 Ιουνίου και για έβδομη φορά θα διεξαχθεί, στη νέα μας αγορά, η μεγάλη γιορτή της πόλης μας, η 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας!

Καλούμε τους συναδέλφους μας καταστηματάρχες, κάθε είδους, να προετοιμαστούν, με μικρότερα ή  μεγαλύτερα event, στα καταστήματα τους για τη συγκεκριμένη ημέρα. Καλούμε τους συλλόγους της ευρύτερης περιοχής να προετοιμάσουν θεματικές ενότητες, και να συμμετάσχουν ενεργά τη συγκεκριμένη ημέρα. Καλούμε τους φορείς του τουρισμού και τις ξενοδοχειακές μονάδες της ευρύτερης περιοχής να προετοιμάσουν τα κατάλληλα πακέτα διαμονής. Καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας να συμμετάσχουν ενεργά στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας, και να διαδώσουν το γεγονός».

Του Ηλία Γιαννόπουλου