Jet2: Επιπλέον θέσεις για Καλαμάτα από το Stansted του Λονδίνου

Jet2: Επιπλέον θέσεις για Καλαμάτα  από το Stansted του Λονδίνου

Αύξηση της διαθεσιμότητας κατά 10% σε σχέση με πέρυσι

Η Jet2.com και η Jet2holidays αύξησαν περαιτέρω τη χωρητικότητα από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου, με την εγκατάσταση ενός ακόμη αεροσκάφους, του 16ου, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου αιχμής, προσθέτοντας επιπλέον θέσεις προς την Κρήτη, την Καλαμάτα και τη Ρόδο.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του money-tourism, η επέκταση έρχεται καθώς προστίθενται δύο φορές την εβδομάδα πτήσεις προς το Μπουργκάς της Βουλγαρίας, από τις 21 Ιουλίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Περισσότεροι προορισμοί

Οι νέες πτήσεις θα εξυπηρετούν την ακτή της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και θέρετρα, όπως το Sunny Beach, το Nessebar και το St Vlas.

Το 16ο αεροσκάφος της Jet2 θα προσθέσει χιλιάδες θέσεις σε προορισμούς στις Βαλεαρίδες, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, όπως η Μαγιόρκα, η Ίμπιζα, η Μινόρκα, η Σικελία, το Φάρο, η Κρήτη, η Καλαμάτα και η Ρόδος.

Αυτό ακολουθεί την αύξηση κατά 10% σε σχέση με πέρυσι της καλοκαιρινής διαθεσιμότητας από το αεροδρόμιο Stansted, η οποία παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα με την προσθήκη ενός 15ου αεροσκάφους και νέων δρομολογίων προς Αθήνα και Ρώμη, προκειμένου να προσφέρονται περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια θέσεις.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2, Steve Heapy, σημείωσε: «Η ζήτηση από τους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες παραμένει ισχυρή εδώ και αρκετούς μήνες, οπότε ανταποκριθήκαμε για άλλη μια φορά με την επέκταση του προγράμματός μας και την επένδυση στη λειτουργία του λονδρέζικου αερολιμένα.

Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν τώρα περισσότερες επιλογές, περισσότερους προορισμούς και περισσότερη ηλιοφάνεια για να προσβλέπουν».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής αερομεταφορών του αεροδρομίου, Simon Gorrighan, πρόσθεσε: «Η προσθήκη του 16ου αεροσκάφους από την Jet2.com και την Jet2holidays στο αεροδρόμιο Stansted τη φετινή θερινή περίοδο είναι φανταστική είδηση για τους επιβάτες που επιθυμούν να επωφεληθούν από τις επιπλέον επιλογές και τους επιπλέον προορισμούς που προσφέρονται τώρα, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής συναρπαστικών νέων πτήσεων και διακοπών στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Τα νέα αυτά αποτελούν πραγματική ψήφο εμπιστοσύνης στο αεροδρόμιο και αντικατοπτρίζουν την τεράστια ζήτηση από τους επιβάτες σε όλη την περιοχή για πτήσεις και διακοπές με εξαιρετική αξία και ευκολία», σύμφωνα με τον ίδιο.