Καλαμάτα ’80: Όλοι στο Κλειστό Παραλίας για την άνοδο στην Α1 βόλεϊ ανδρών

Καλαμάτα ’80: Όλοι στο Κλειστό Παραλίας για την άνοδο στην Α1 βόλεϊ ανδρών

Στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο δοκιμάζεται ο Απόλλωνας

Ο πρώτος από τους δύο (ή τρεις αν χρειαστεί) τελικούς ανάμεσα στην Καλαμάτα ’80 και τον Κέρκη Σάμου θα διεξαχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας. Οι φίλοι του βόλεϊ και του αθλητισμού προβλέπεται να γεμίσουν τις κερκίδες συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην εμψύχωση των «Λύκων» σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία, που θα κρίνει …μισή άνοδο στην Α1.

Το πρόγραμμα των τελικών έχει ως εξής

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Παραλίας, 18.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Σ. Κέρκης Σάμου

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Χανδρινός, Παρατηρητής: Πέρρος.

Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Καρλοβασίο, 19.30: Α.Σ. Κέρκης Σάμου – Α.Ο. Καλαμάτα 80

-Η άνοδος κρίνεται στις 2 νίκες κι αν χρειαστεί 3ος αγώνας θα διεξαχθε΄θ Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 και ώρα 6 μ.μ. στο Κλειστό Παραλίας.


PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο δοκιμάζεται ο Απόλλωνας
Για την 25η αγωνιστική της Pre League βόλεϊ των γυναικών ο Απόλλωνας θα βρεθεί σήμερα στο «Α. Βαρίκας» της Νέας Σμύρνης προκειμένου στις 18.00 να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν τα …ρέστα τους για την πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ η τοπική μας ομάδα θέλει να «κλειδώσει» και μαθηματικά την προνομιούχο 3η θέση (η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί για τον Απόλλωνα στο Κλειστό της Παραλίας τη Μ. Τετάρτη με την θεωρητικά εύκολη συνάντηση με τον Αίαντα Ευόσμου).

Στο μεταξύ η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των πλέι οφ που θα κρίνουν το δεύτερο εισιτήριο ανόδου. Την απ’ ευθείας άνοδο θα πάρει ο πρωταθλητής, για τον τίτλο του οποίου παλεύουν ισόβαθμοι Απολλώνιος και Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων. Όποιος μείνει δεύτερος θα παίξει πλέι οφ μαζί με τον Απόλλωνα, τις Αμαζόνες, ενώ προβάδισμα για την 5η θέση έχει ο Πορφύρας. Στα ημιτελικά τα ζευγάρια θα είναι 2-5 και 3-4 και οι ημερομηνίες διεξαγωγής στις 19/4, στις 22/4 και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας 26/4.