“Νέα Πελοπόννησος”: Επίσκεψη Τατούλη στη Στούπα

“Νέα Πελοπόννησος”: Επίσκεψη Τατούλη στη Στούπα

Την περιοχή που εκτελούνται οι εργασίες στον οικισμό της Στούπας στο Δήμο Δυτικής Μάνης, για το έργο της ανάπλασης της παραλιακής οδού, επισκέφθηκε ο τέως περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τις περιφερειακές συμβούλους Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα, κατόπιν πρόσκλησης κατοίκων και επαγγελματιών.

Στον κ. Τατούλη και στις συνεργάτιδές του οι κάτοικοι εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους, με δεδομένο ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται σε περίοδο όπου ήδη για τη Μάνη έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν.

Οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι και επαγγελματίες αιτήθηκαν να γίνει η ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα που ήδη έχει αρχίσει να κατασκευάζεται, χωρίς να επεκταθούν σε άλλο, και αμέσως μετά την αποκατάσταση του ήδη σκαμμένου έργου, να γίνει διακοπή τους και να συνεχιστούν από τον Οκτώβριο.

Από την πλευρά του, ο κ. Τατούλης δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με τη Δημοτική Αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στην τοπική οικονομία, χωρίς βέβαια να κινδυνεύσει η ολοκλήρωση του έργου.