Pre League βόλεϊ ανδρών: Εύκολα στον τελικό των πλέι οφ η Καλαμάτα ‘80

Pre League βόλεϊ ανδρών: Εύκολα στον τελικό των πλέι οφ η Καλαμάτα ‘80

Την ποιοτική και αγωνιστική της υπεροχή στην Pre League βόλεϊ των ανδρών επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά η Καλαμάτα ’80, η οποία πέτυχε το 2-0 στις νίκες κερδίζοντας χθες και στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή.

Η τοπική μας ομάδα πέρασε στον τελικό των πλέι οφ, επικρατώντας του «Γηραιού» με 3-0 σετ (19-25, 18-25, 20-25). Ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης στηρίχθηκε και πάλι στους Βιέιτο, Οκάμπο, Κανελλόπουλο, Μαντέκα, Χριστόφα, Λυκούρεσης, λίμπερο έπαιξε ο Βαγγέλης Ντάκουρης, ενώ στο Κατσάνειο βρέθηκαν και οι Δαλακούρας, Μπιρμπίλης, Σκαρτσίλης και Αραπάκης.

Στις εθνικές κλήσεις για προκριματικά του Ευρωπαϊκού ο Αραπάκης!
Στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Μυτιλήνης στο νησί της Λέσβου θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 23 Απρίλη ο προκριματικός όμιλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 που συμμετέχει η Ελλάδα. Αντίπαλοι της Εθνικής παμπαίδων το Ισραήλ, η Τσεχία και η Ολλανδία. Από τους 5 προκριματικούς ομίλους προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος τρίτος.

Η προετοιμασία της Εθνικής παμπαίδων ξεκινάει την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γρηγόρης Ρουσάκης κάλεσε για μια ακόμη φορά τον πολλά υποσχόμενο πασαδόρο της Καλαμάτας 80, Μηνά Αραπάκη.