Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο Παναγιώτης Ν. Μαρκόπουλος μεταβάς προχθές περί την 3.30 μ.μ. εις την εξοχικήν θέσιν «Ζαγορούνι» της περιφερείας Ανεμοχωρίου, συνέλαβεν επ’ αυτοφώρω εντός θάμνων την αδελφήν του Φώτω χαριεντιζομένην μετά του δεκαενναετούς εραστού της Βασιλείου Γ. Μπουλαλά. Ο προσβεβλημένος ούτω αδελφός εκμανείς επετέθη δια κλαδευτηρίου κατά του εραστού προφανώς να τον φονεύση. Ο Μπουλαλάς τότε εγερθείς επυροβόλησε κατά του αντιπάλου του άπαξ δια κυνηγετικού όπλου και τον ετραυμάτισεν εις το πρόσωπον και τον τράχηλον ελαφρώς, τραπείς ακολούθως εις φυγήν μη επιτευχθείσης μέχρι στιγμής της συλλήψεώς του.

-ΤΟ Υπουργείον Εσωτερικών ενέκρινε την ενοικίασιν του οικήματος της τέως κλινικής Δουράκη δια την εγκατάστασιν των γραφείων της Διοικήσεως Χωροφυλακής Μεσσηνίας και τα οποία εντός της εβδομάδος εγκαθίστανται εις το νέον τούτο οίκημα.

-ΤΟ Κοινοτικόν Συμβούλιον Μεσοποταμίας απεφάσισε την επισκευήν των κοινοτικών οδών επί τη βάσει της συνταχθείσης μελέτης του εργολάβου δημοσίων έργων Π. Μιχαλάκου και των οποίων η ολική δαπάνη προϋπολογίζεται  εις δραχμάς 24.974 και την οποίαν εχορήγησε το κοινοτικόν συμβούλιον.