Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΑΓΝΩΣΤΟΙ κατ’ άγνωστον νυκτερινήν ώραν διαρρήξαντες την θύραν του εν Ασπροχώματι οινοπαντοπωλείου του Δημ. Αναστ. Λυμπεροπούλου, εισήλθον εντός αυτού και αφήρεσαν είκοσι κυτία μικρά σιγαρέττων, εξ οκάδας τυρού, μίαν οκάν ελαίου, ημίσειαν οκάν καφφέ, ημίσειαν οκάν ζακχάρεως και διάφορα δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα και αργυρά νομίσματα. Η συνολική αξία των κλαπέντων υπολογίζεται εις δραχμάς 550.

ΕΠΙ τόπου μετέβη ο διοικητής του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος εκ των ανακρίσεων του οποίου προέκυψαν στοιχεία ενοχής κατά του εργάτου Π.Ι. Παπαμικρούλη, ο οποίος συλληφθείς παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.

-ΤΗΝ προπαρελθούσαν νύκτα άγνωστοι διαρρήξαντες την θύραν της παρά την οδόν Μαυρομιχάλη ισογείου οικίας της νεροφόρου Χρυσούλας Κωνσταντέιτσας και εισελθόντες εν αυτή αφήρεσαν δραχμάς 18.000 εις διάφορα χαρτονομίσματα. Η ατυχής γυνή την εσπέραν εκείνην απουσίαζεν εκ της οικίας της. Η κλοπή κατηγγέλθη χθες την πρωίαν εις το πρώτον αστυνομικόν τμήμα, το οποίον καταγίνεται εις την ανακάλυψιν και την σύλληψιν των διαρρηκτών.