Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΤΗΝ προπαρελθούσαν νύκτα εκ του εις θέσιν Γουλιμίδες περιβολίου του Ηλία Αργύρη εκλάπησαν παρ’ αγνώστων περί τα 1500 πορτοκάλια αξίας 3.000 δραχμών.

ΕΚ των κλαπέντων ανεκαλύφθησαν υπό της αστυνομίας και κατεσχέθησαν εις χείρας της οπωροπώλου Παναγιώτας συζύγου Στ. Χολογκίτα η οποία ωμολόγησεν ότι ηγόρασε

ταύτα παρά του Γ. Α. Καλογεροπούλου αντί δραχμών 100.

ΚΑΤΟΠΙΝ τούτου η Αστυνομία συνέλαβε τον εν λόγω Καλογερόπουλον εις την οικίαν του οποίου ανευρέθησαν και κατεσχέθησαν ολίγα εκ των κλοπιμαίων πορτοκάλια. Ο Καλογερόπουλος παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.

-ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ότι κατά τας εορτάς του Πάσχα κατέρχεται εις την πόλιν μας ο «Παναθηναϊκός» Αθηνών προκειμένου να συναντηθή την Κυριακήν του Πάσχα με την Ένωσιν Κων/πόλεως Καλαμών και την Δευτέραν με τον Μεσσηνιακόν Γυμναστικόν Σύλλογον.

Ο Παναθηναϊκός είναι εις εκ των καλυτέρων αθλητικών συλλόγων της Ελλάδος. Η πρώτη ποδοσφαιρική ομάς του κατέχει επί τριετίαν το πρωτάθλημα Αθηνών, η δε δευτέρα του έχει νικήσει όλους τους συλλόγους με τους οποίους έχει συναντηθή και ασφαλώς είναι η εφετεινή πρωταθλήτρια Β΄ κατηγορίας.