Σημαντικό διπλό στην Κρήτη η Καλαμάτα, με Πασά στο 90’ 1-2 την Επισκοπή

Σημαντικό διπλό στην Κρήτη η Καλαμάτα, με Πασά στο 90’ 1-2 την Επισκοπή

Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 ανέβηκε η Καλαμάτα, μετά το σημαντικό διπλό που κατέκτησε χθες στο Ρέθυμνο, όπου επικράτησε με 1-2 απέναντι στην Επισκοπή.

Το τέταρτο 3ποντο σε πέντε αγώνες (και μια ισοπαλία με τα Χανιά) ήρθε στην εκπνοή του αγώνα με γκολ του Γιάννη Πασά. Το σκορ είχε ανοίξει στα τέλη του α’ ημιχρόνου ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 70’ με τον Αμπαφού, έπειτα από ασίστ του 25χρονου Φιλιατρινού επιθετικού, Αντώνη Σταθόπουλου.

Το ματς

Τα αναλυτικά στοιχεία του αγώνα (όπως και η φωτογραφία) από το www.episkopifc.gr :

Στο 10′ το σουτ του Βουκελάτου έξω από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 15′ το σουτ του Πασά πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ψαρρά.

Στο 26′ ο Ψαρράς δεν υπολόγισε καλά το ύψος της μπάλας, o Αρναρέλλης θέλησε να το εκμεταλλευτεί όμως το σουτ που έκανε πέρασε δίπλα από το “Γ” της εστίας.

Στο 29′ το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή από τον Ντα Σίλβα (Ματέους Άλβες) απέκρουσε ο Ψαρράς.

Στο 30′ από το φάουλ του Βασιλόγιαννη, ο Αρναρέλλης πετάχτηκε στο α’ δοκάρι και έπιασε μια επικίνδυνη κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 32′ ο Πασάς σούταρε από τη γωνία της μικρής περιοχής με πολλή δύναμη με τον Ψαρρά να διώχνει αρχικά ενστικτωδώς με το ένα του χέρι, η μπάλα πήρε ύψος και με δεύτερη προσπάθεια ο 25χρονος κίπερ παραχώρησε δύσκολα κόρνερ.

Στο 33′ το σόλο που επιχείρησε ο Βασιλόγιαννης και το σουτ που έκανε χτύπησε σε πόδια αμυνομένων και ο Ψαρράς με δυσκολία παραχώρησε κόρνερ.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 39′ με το διαγώνιο σουτ του Αρναρέλλη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής κι αφού η μπάλα χτύπησε σε κεφάλι αμυνόμενου, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό “Γ” της εστίας.

Στο 49′ ο Βασιλόγιαννης στριφογύρισε μέσα στην περιοχή και έβγαλε μια σέντρα, ο Ρόβας έπιασε κεφαλιά-“ψαράκι” με τον Ψαρρά να δείχνει και πάλι τα αντανακλαστικά του απομακρύνοντας υπέροχα.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 65′ για την Επισκοπή μετά το κόρνερ του Σκεντεράι και το σουτ αμέσως μετά του Αμπαφού που ανάγκασε τον Μέντες σε σπουδαία επέμβαση.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-1: Στο 70′ από ένα πλάγιο άουτ, ο Φιλιατρινός Αντώνης Σταθόπουλος πέρασε μία έξυπνη μπαλιά στον κενό χώρο λίγο κάτω από κέντρο, ο Τζέιμς Αμπαφού έφυγε “σφαίρα” στην επίθεση και αφού πέρασε και τον Μέντες πλάσαρε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα!

ΓΚΟΛ! 1-2: Στο 89′ από το κόρνερ του Παπατόλιου, πρώτα ο Μαρκόβσκι με κεφαλιά νικήθηκε από τον Ψαρρά όμως ο Πασάς μόνος του πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η διαιτησία: Μπακογιάννης (Αθηνών). Βοηθοί: Ισσά (Αθηνών), Κομισοπούλου (Χανίων). 4ος διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων).

ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Τσιλεδάκης, Κεφαλάς, Πολίτης, Κούτσιας, Αμπαφού, Σκεντεράι, Αραμπατζής (63′ Τζωρτζινάκης), Σταθόπουλος (80′ Καφετζής), Βουκελάτος (51′ Νταμπίζας), Παπαδόπουλος.

ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι): Μέντες, Καραγκούνης, Λουπάνο Μπαξεβάνος, Λιποράσε (69′ Κωνσταντινόπουλος), Παπατόλιος, Βασιλόγιαννης, Ματέους Άλβες (77′ Μπουλλάρι), Πασάς, Αρναρέλλης (69′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας (69′ Μαρκόβσκι).

Νότιος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Ολυμπιακός Β’-Αιγάλεω 2-1

Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 2-2

ΑΕΚ Β’-Καλλιθέα 1-3

Χανιά-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Επισκοπή-Καλαμάτα 1-2

Κηφισιά-Προοδευτική 1-1

Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Η Βαθμολογία

1.Κηφισιά           48

————————————

2.Καλλιθέα         43

3.Απόλλων Σμύρνης       41

4.Καλαμάτα       33

5.ΟΦ Ιεράπετρας            32

6.Ηλιούπολη      30

7.Παναχαϊκή      30

8.Χανιά                                29

9.Αιγάλεω           23

10.ΑΕΚ Β’             16

11.Προοδευτική               15

————————————

12.Ολυμπιακός Β’            14

13.Επισκοπή       9

14.ΠΑΟ Ρουφ    8

-.Ηρόδοτος         –

-Από 18 αγώνες έχουν Καλλιθέα, ΟΦΙ, Χανιά, Προοδευτική και Επισκοπή. Οι υπόλοιπες έχουν 19, ενώ ο Ηρόδοτος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 21/4

14:45 ΠΑΟ Ρουφ-Ολυμπιακός Β’

15:15 Αιγάλεω-Παναχαϊκή (ΕΡΤ3)

Σάββατο 22/4

14:45 Προοδευτική-ΑΕΚ Β‘

Κυριακή 23/4

14:45 ΟΦ Ιεράπετρας-Κηφισιά

14:45 Απόλλων-Επισκοπή

Δευτέρα 24/4

16:00 Ηλιούπολη-Χανιά

-Καλλιθέα-Ηρόδοτος 3-0 χ.α.

Ρεπό: Καλαμάτα