Σήμερα η Καλαμάτα ’80 κόντρα στη Σάμο για την άνοδο στην Α1

Σήμερα η Καλαμάτα ’80 κόντρα στη Σάμο για την άνοδο στην Α1

Στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας η Καλαμάτα ’80 θα υποδεχθεί τον Κέρκη Σάμου στον τρίτο και τελευταίο τελικό των πλέι οφ της Pre League βόλεϊ των ανδρών.

Και δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό παικτών, προπονητών και παραγόντων της τοπικής μας ομάδας, όπως και στο νου όλων των φιλάθλων, παρά μόνο ότι μετά το πέρας του αγώνα οι «Λύκοι» θα έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην Α1!

Παρά την εύκολη ήττα στη Σάμο την περασμένη Τετάρτη στον δεύτερο τελικό αγώνα ανάμεσα στους δύο αντιπάλους και το γεγονός ότι μια και μόνη ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος «έδωσε» τον τίτλο του πρωταθλητή και την απ΄ευθείας άνοδο στην ΑΕΚ, οι «Λύκοι» έχουν αποδείξει όλη τη χρονιά ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Σε συνέχεια μάλιστα της περυσινής προσπάθειας και παρουσίας, αλλά και της σταθερά καλής πορείας και του υψηλού επιπέδου οργάνωσης όλων των προηγούμενων ετών, η άνοδος στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ αναμένεται να έρθει ως φυσικό επιστέγασμα.

Οι παίκτες της Καλαμάτα ’80 καλούνται να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στο φιλέ και στο τάραφλεξ, επιδεικνύοντας την αγωνιστική τους ποιότητα και ανωτερότητα, πνεύμα, καρδιά και προτερήματα πρωταθλητή, όπως η ψυχραιμία και η αυτοπεποίθηση, που αδιαμφισβήτητα διαθέτουν.

Την …παραπάνω ώθηση και έμπνευση προς την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου θα δώσουν οι φίλοι της μεσσηνιακής ομάδας και του αθλητισμού, που αναμένεται να μετατρέψουν σε …αγωνιστικό καμίνι το κλειστό της Παραλίας. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που καλείται για έγκαιρη προσέλευση και ομαλή είσοδο στο γήπεδο.

Τρίτος αγώνας – Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο Παραλίας, 18.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Σ. Κέρκης Σάμου: Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Πέρρος.