Στήριξη της υποψηφιότητας Βασίλη Τζαμουράνη από 17 του Βασίλη Κοσμόπουλου

Στήριξη της υποψηφιότητας Βασίλη Τζαμουράνη από 17 του Βασίλη Κοσμόπουλου

Σε δημόσια δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Βασίλη Τζαμουράνη στο Δήμο Καλαμάτας προχώρησαν 17 πρόσωπα που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο «Καλαμάτα μπροστά».

Όπως αναφέρουν σε από κοινού ανακοίνωσή τους: «Οι παρακάτω υπογράφοντες, οι οποίοι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο ‘’Καλαμάτα μπροστά’’ και σε όλο το διάστημα της δημοτικής θητείας καταθέσαμε συγκεκριμένες θέσεις-προτάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου και την υπεράσπιση δίκαιων αιτημάτων δημοτών, διαπιστώνουμε πως η παρούσα Δημοτική Αρχή έκλεισε τον κύκλο της, πορεύεται χωρίς σχέδιο για το αύριο του Δήμου, με αποσπασματικές παρεμβάσεις, με αδυναμία υλοποίησης έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η Δημοτική Αρχή Βασιλόπουλου, παρότι στο Δήμο μας διαχρονικά υπήρχε κουλτούρα συνεργασίας, δεν άφησε κανένα περιθώριο συγκλίσεων σε προτάσεις και προγράμματα.

Η ανάγκη για νέα αντίληψη, για αλλαγή νοοτροπίας, για ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης είναι έκδηλη. Η δημιουργία ενός ακηδεμόνευτου, ανεξάρτητου, αυτοδιοικητικού σχήματος είναι επιβεβλημένη.

Η δημόσια τοποθέτηση – δήλωση υποψηφιότητας δημάρχου του Βασίλη Τζαμουράνη, επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος αντιπολίτευσης στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, διαμορφώνει νέα δεδομένα.

Η συνεργασία, η ανταλλαγή σκέψεων, η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, η γνώση που έχει στα θέματα του Δήμου, η διάθεση που επιδεικνύει στην από κοινού διαμόρφωση συγκεκριμένου και κοστολογημένου προγράμματος για το μέλλον του Δήμου, μας οδηγεί σε δήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς του, με όποιον ρόλο επιλέξει ο καθένας ή η καθεμιά από εμάς.

Μαζί με τις δυνάμεις της εργασίας, της επιχειρηματικότητας, της νέας γενιάς, των επιστημόνων, του πολιτισμού, των αγροτών, οφείλουμε να προχωρήσουμε στη διαμόρφωση συγκροτημένης πρότασης για την Καλαμάτα της νέας εποχής, της διαφάνειας, της αξιοκρατίας.

Η ολόπλευρη ανάπτυξη, η αξιοποίηση του συνόλου των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, η ενεργός συμμετοχή των πολιτών οφείλουμε να αποτελούν προτεραιότητες.

Δηλώνουμε την πρόθεσή μας να αποτελέσουμε γέφυρα συνεργασίας όλων των δυνάμεων του Δήμου, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, με γνώμονα την πρόοδο της Καλαμάτας και των χωριών μας.

Αποτελεί ευθύνη όλων η ουσία, η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η συνεργασία, η γνώση των θεμάτων του Δήμου, να αποτελούν την πρόταση για το μέλλον της Καλαμάτας, της Βέργας, των Λεΐκων, του Ασπροχώματος, των χωριών του Ταϋγέτου, των Δημοτικών Κοινοτήτων Άριος – Θουρίας – Αρφαρών. Αλλάζουμε σελίδα…                        

Οι υπογράφοντες

1. Αθανασοπούλου Κατερίνα, ελεύθερη επαγγελματίας-έμπορος

2. Βακαλόπουλος Μπάμπης, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος

3. Γεωργακίλας Στάθης, γεωπόνος

4. Δεικτάκης Γιάννης, επαγγελματίας

5. Θεοδωροπούλου Αφροδίτη, ιδρυτικό μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου “Φαραί”

6. Καράμπελας Παντελής, επιχειρηματίας

7. Κλείδωνα Τριαντάφυλλου Χρυσούλα, συνταξιούχος

8. Κουτίβας Μιχάλης, υπάλληλος ΔΕΗ

9. Μπάκας Νίκος, ιατρός Γενικής Ιατρικής

10. Μπαλίκης Παναγιώτης, επαγγελματίας

11. Μέμμου Παναγιώτα, προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής

12. Παγουλάτου Ελευθερία, νηπιαγωγός

13. Παπαθεοδώρου Νίκος, επιχειρηματίας

14. Πολυχρονόπουλος Τάσος, μηχανικός

15. Τηράσκη Μαριάννα, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής

16. Φαββατάς Δημήτριος, δημοτικός σύμβουλος – πρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

17. Χριστόπουλος Γιάννης, δημοτικός σύμβουλος – διευθυντής Πειραματικού 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας».