Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 21ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 21ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

Μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη δρομική γιορτή της πόλης μας

«Έλα και εσύ να τρέξεις στην όμορφη διαδρομή της πόλης μας», με αυτό το σύνθημα οι υπεύθυνοι διοργανωτές προσκαλούν τον κόσμο με μικρή, μεγάλη ή και καθόλου εμπειρία στο τρέξιμο, να λάβουν μέρος στον 21ο Αγώνα Δρόμου της Καλαμάτας που είναι πλέον …προ των πυλών.

Η μεγάλη αθλητική γιορτή θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο, 29 Απριλίου, με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία και περιλαμβάνει τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα 10 χλμ. (εκκίνηση 18:30), αγώνα Special Olympics 1 χλμ. και παιδικό αγώνα 1,5 χλμ. (έναρξη 18:35)

Οι εγγραφές για το 10άρι γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στο Sdym.gr (https://event.athletopia.com/agonasdromoukalamata?step=1).

O 21ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας είναι φέτος αφιερωμένος στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας και διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας. Συνδιοργάνωση: Δήμος Καλαμάτας και Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και έχει την υποστήριξη πολιτιστικών συλλόγων και εθελοντικών ομάδων, καθώς επίσης των εξής φορέων: Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, Επιμελητήριο Μεσσηνίας, Σύλλογος ΞΑΝΑΡΧΙ-ΖΩ, Τμήμα Εθελοντών Νοσηλευτών Ε.Ε.Σ., Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας, ΚΕΘΕΑ Κύτταρο, Πολιτιστικός Σύλλογος «Παράδεισος».