Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι με τις μητέρες τους για τον ξυλοδαρμό του 35χρονου

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι με τις μητέρες  τους για τον ξυλοδαρμό του 35χρονου

Χωρίς ουσιαστική αιτία συνέβη το επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, το οποίο και κατέληξε στον τραυματισμό ενός 35χρονου και τη σύλληψη ανηλίκων για τον ξυλοδαρμό του.

Όλα δείχνουν πως στις 5.00 τα ξημερώματα παρέα ανηλίκων, περίπου 6-7 ατόμων, συναντήθηκαν τυχαία με τον 35χρονο και κουβέντα στην κουβέντα άρχισαν να διαπληκτίζονται για ανούσιο λόγο, ενώ φαίνεται πως είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ και από τις δύο πλευρές.

Τραυματισμοί και συλλήψεις
Ο διαπληκτισμός γρήγορα κατέληξε σε χειροδικίες, με αποτέλεσμα οι νεαροί να πετάξουν στο έδαφος τον 35χρονο και να αρχίσουν να τον χτυπούν με χέρια και πόδια, με συνέπεια να τον τραυματίσουν κυρίως στο πρόσωπο.

Περίοικοι που άκουσαν τη φασαρία έβαλαν τις φωνές και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με τους νεαρούς να τρέπονται σε φυγή. Ο 35χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει η μύτη του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.

Σύλληψη και για τις μητέρες
Καθώς οι δράστες ήταν άγνωστοι στον παθόντα, όπως δήλωσε, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και από βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξε από την περιοχή, κατέληξε στην ταυτότητα των νεαρών δραστών, οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Έτσι, λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν τρεις από την παρέα των ανηλίκων. Συγκεκριμένα, συνέλαβε έναν 17χρονο, έναν 15χρονο κι έναν 16χρονο, ενώ δεν έχει συλληφθεί, αν κι έχει ταυτοποιηθεί, ένας 16χρονος, όπως κι άλλοι δύο ανήλικοι, οι οποίοι αναζητούνται.

Μαζί συνελήφθησαν και οι μητέρες των τριών συλληφθέντων ανηλίκων και ειδικότερα, μια 35χρονη, μια 55χρονη και μια 34χρονη για παραμέληση της εποπτείας τους.

Της Βίκυς Βετουλάκη